Mener Klopp bør be om unnskyldning for sin oppførsel

Ikke passende for en klubb som Liverpool.

– Jeg føler at ingen i klubben har motet til å si det til han, som jeg synes de burde. Måten ting fungerer på får øyeblikket, disse tingene hjelper ikke han og hvertfall ikke klubben, som er over alt annet, sier Dietman Hamann til talkSPORT.

49-åringen henviser til hvordan Jürgen Klopp nektet å besvare spørsmålet fra The Athletics journalist James Pearce, i etterkant av fadesen på Molineux.

Klopp svarte med: 

– Det er veldig vanskelig å snakke med deg, hvis jeg skal være hundre prosent ærlig. Jeg vil foretrekke å slippe det. Du vet hvorfor, med alt du har skrevet.

FØLGER MED PÅ GAMLEKLUBBEN: Dietmar Hamann spilte for de røde fra 1999 til 2006.

FØLGER MED PÅ GAMLEKLUBBEN: Dietmar Hamann spilte for de røde fra 1999 til 2006.

55-åringen fikk så noen andre til å stille spørsmålet om lagets trege start på kamper har med det mentale å gjøre. Da svarte Klopp grundig.

I gårsdagens spalte på Liverpool.no skrev David Lynch: «Det ser aldri bra ut når du nekter å besvare spørsmål fra en respektert journalist, men det ser ekstra ille ut når du akkurat har gått på et nytt stygt tap i en sesong som har vært full av slike tap.»

Ikke passende oppførsel for en Liverpool-trener

– Jeg synes det var veldig merkelig og smålig, er Hamanns analyse.

– Han må innse at James Pearce og hans familie bombarderes med ufine meldinger etter den hendelsen fordi Klopp ikke svarte på et spørsmål.

For den tidligere midtbanespilleren er det ikke første gang han kommer med kritikk rettet Jürgen Klopps vei. I oktober kontret Klopp på en pressekonferanse med å svare: 

– Jeg synes ikke Didi Hamann fortjener at du bruker hans uttalelser til å stille meg et spørsmål. Gjør meg en tjeneste og still ditt eget spørsmål.

– Det var et helt legitimt spørsmål han ble stilt og jeg mener det minste James fortjener er en unnskyldning. Liverpool er en klubb som er basert på respekt og jeg mener noen må si ’dette er Liverpool Football Club og du kan ikke gjøre dette’.

– Du kan ikke ha en situasjon hvor treneren ikke respekterer en godt respektert journalist slik han gjorde mot James Pearce.