Se høydepunktene fra alle kampene denne lørdagenNewcastle hadde ikke tapt på 17 kamper, siden forrige møte med Liverpool…

Scoringer av Darwin Nunez og Cody Gakpo gjorde at Liverpool for alvor meldte seg på i kampen om topp fire. Se høydepunktene.

For en uke Liverpool har hatt. Seks poeng mot byrival Everton og topp fire-rival Newcastle, og nå er de røde for alvor med i kampen om Champions League-spill neste sesong. Spillere er på vei tilbake i form, og på tirsdag kommer Real Madrid til Anfield.

Det er bare å nyte det når vi endelig får en slik opptur. Se igjen høydepunktene fra 2-0-seieren på St. James’ Park som gjorde at Liverpool nå kun er seks poeng bak fjerdeplassen – med én kamp mindre spilt.

Chelsea snublet igjen

Tidligere på lørdag var det blitt spilt sju kamper. Det er action helt i toppen av tabellen, der Arsenal slo Aston Villa 4-2 etter to scoringer på overtid, og gjeninntok tabelltoppen. Manchester City mistet to poeng fem minutter før slutt da Nottingham Forest utlignet. Resultatet betyr at Arsenal nå er på topp med 54 poeng og 23 spilte kamper, foran City som har 52 poeng og 24 kamper spilt.

To andre lag foran Liverpool på tabellen møttes også på AMEX Stadium, der Brighton tapte 1-0 hjemme mot Fulham, etter en sen scoring av London-laget. Begge er fortsatt foran Liverpool, men Brighton er det nå kun på scorede mål (!), for målforskjellen er lik.

Chelsea snublet igjen, og tapte 1-0 hjemme mot tabelljumbo Southampton, etter et frispark av James Ward-Prowse. Everton og Leeds møttes også i en kamp i bunnen av tabellen, og der reiste Everton seg og vant sin andre kamp under Sean Dyche. I et annet bunnoppgjør slo Bournemouth noe overraskende Wolverhampton 1-0.

Det gir denne tabellen før Manchester United - Leicester og Tottenham - West Ham på søndag: