Premier League-topper frykter City-saken vil ta flere år

Det kan ta sin tid før vi får en endelig dom.

Miguel Delaney i The Independent skriver at Premier League-sjefene forbereder seg på en lang kamp mot Manchester City, totalt kan det være snakk om over to år.

City har som kjent hyret advokaten Lord Pannick KC, som ikke står noe tilbake for Kevin De Bruyne og Erling Braut Haaland på lønn. Pannick skal ha en timelønn på £10 000.

Spenningen er til å ta og føle på før ligaens planlagte kvartalsmøte i slutten av uka. I utgangspunktet var det forventet at myndighetenes rapport med reformer ville være den store snakkisen, men nå handler det meste om City-saken.

Klubbene møtes denne uka

Etter en middag tirsdag kveld skal kilder i Premier League ha fortalt avisa at de forventer et heftig møte, med mye fingerpeking.

Selv om det er ulike meninger om FFP (Financial Fair Play) beskrives saken som en av de mest samlede siden Super League-debatten.

Noen skal forvente en enkel poengreduksjon som resultat. Andre mener at det er såpass mye på spill for Premier League at det blir «alt eller ingenting». Hvis skyldige må sanksjonene være strengere enn noen gang.