Toppscoreren og en midtstopper måtte ut med skader før Liverpool-møtet

Real Madrid fikk skader på to av sine beste spillere da de møtte Valencia.

Real Madrid spilte i kveld den første av seks kamper de skal spille før de møter Liverpool på Anfield tirsdag 21. februar. Valencia ble oppskriftsmessig slått 2-0 på Santiago Bernabeu, etter scoringer av Asensio og Vinicius Junior tidlig i annen omgang. Karim Benzema var servitør ved begge målene.

Skaden som midtstopper Eder Miliato fikk 36 minutter ut i første omgang vil imidlertid bekymre de helhvite foran det tette kamp-programmet de har i februar. Militao fikk det som tilsynelatende var en lyskeskade, og ble erstattet av Dani Carvajal. Stopperen må nå regnes som tvilsom til den første kampen mot Liverpool.

Som om dette ikke var nok måtte også lagets stjernespiss og toppscorer Karim Benzema forlate banen med det som rapporteres av Express å være en muskelskade etter en times spill. Dette var like etter at han hadde slått sine to målgivende pasninger. Han må i likhet med Militao nå regnes som usikker til den første kampen mot Liverpool.

Fra før har Real Madrid skader på to sidebacker. Lucas Vazquez fikk nylig beskjed om at han må belage seg på seks uker på sidelinjen med en ankelskade, og Ferland Mendy, som har spilt fast på venstrebacken for Carlo Ancelottis mannskap denne sesongen, fikk en hamstringskade i sist helgs kvartfinale i Copa del Rey mot byrival Atletico Madrid, og må belage seg på hele to måneder på sidelinjen. 

Real Madrid stilte med dette laget mot Valencia: Courtois, Nacho, Militao (Carvajal 36), Rudiger, Camavinga, Modric (Valverde 66), Kroos (Tchouameni 66), Ceballos, Asensio, Benzema (Rodrygo 60), Vinicius Junior.

MÅTTE KASTE INN HÅNDKLEDET: Eder Militao klarte ikke å fortsette kampen mot Valencia.

MÅTTE KASTE INN HÅNDKLEDET: Eder Militao klarte ikke å fortsette kampen mot Valencia.

Ny ligakamp på søndag

Real Madrid skal spille ny ligakamp på søndag. Da borte mot RCD Mallorca. Deretter bærer det til klubb-VM i Marokko, hvor de skal spille semifinale 8. februar og finale eller bronsefinale 11. februar. 

Når de kommer hjem derfra står hjemmekamp mot Elche på programmet onsdag 15. februar, før de møter Osasuna på bortebane samme lørdagskveld som Liverpool reiser til Newcastle.

Liverpool har i den samme perioden ligakamper mot Wolves og Everton, i tillegg til Newcastle.