Real Madrid sliter med å matche pakken Premier League-klubbene kan tilby Bellingham

Ny uke og nye skriverier om Jude Bellingham.

Real Madrid har lenge blitt nevnt som den store konkurrenten om Jude Bellinghams underskrift til sommeren. Det er den spilleren Liverpool og Jürgen Klopp aller helst ønsker seg, men med den spanske giganten og Manchester City med i kampen, så er det tøff konkurranse om verdens kanskje mest ettertraktede midtbanespiller.

Selv om Liverpool ser ut til å komme utenfor topp fire, nevnes de stadig som den største favoritten til å få tak i 19-åringen som allerede har spilt 22 landskamper for England, 115 kamper for Borussia Dortmund og 44 kamper for Birmingham City på seniornivå.

The Athletic rapporterer at Real Madrid har jobbet med å få på plass en avtale med Bellingham og hans representanter i flere måneder, og at det er sjefsspeider Juni Calafat som har tatt seg av samtalene med spilleren og hans far Mark, som er veldig involvert i sønnens karriere.

Vanskelig å matche de engelske klubbene

Ifølge Athletic presser både Liverpool og City hardt på for å få tak i 19-åringen, og Real Madrid skal være i ferd med å innse at det er vanskelig å konkurrere med Premier League-klubbene og de økonomiske musklene til de engelske klubbene.

I januarvinduet brukte Premier League-klubbene 815 millioner pund - sammenlignet med 25 millioner pund til sammen for La Liga-klubbene. Real Madrid har ikke gitt opp, men tror pakken de vil kunne tilby i overgangssum og lønninger vil være under det de engelske klubbene kan tilby.

Real Madrid vil være avhengig av at Bellingham blir fast bestemt på at det kun er dem han vil spille for, slik Aurelien Tchouameni gjorde i fjor sommer, da først Liverpool og så Paris Saint-Germain jobbet hardt for å sikre seg ham.

Også Borussia Dortmund føler at de engelske klubbene ligger best an, og kommer ikke til å selge for under 110 millioner pund. Spesielt ikke etter at Chelsea brukte 290 millioner pund i januarvinduet og satte en ny standard med å betale 106 millioner pund for Enzo Fernandez og 88 millioner pund for Mykhailo Mudryk.