Ser ut til å slippe unna operasjon

Jürgen Klopp kan ha to viktige brikker tilbake på banen mot Wolverhampton.

Verken Darwin Nunez eller Ibrahima Konate var å finne i Liverpools tropp da Jürgen Klopps mannskap ikke klarte å finne veien til nettmaskene mot Crystal Palace på Selhurst Park, men samtidig holdt buret rent i tredje ligakamp på rad.

Kampen kom for tidlig for Konate, som bare hadde gjennomført et par treningsøkter sammen med laget etter en måned på sidelinjen med en hamstringskade.

Joe Gomez måtte ut med en lignende skade mot Real Madrid, og det betød at Joel Matip var tilbake som Virgil van Dijks stoppermakker mot Palace. På benken satt Rhys Williams, og ikke Nat Phillips. Om det skyldes en skade på sistnevnte er det ikke kommet noen opplysninger om.

Legene er optimistiske

Nå bringer imidlertid Liverpool.no-spaltist David Lynch gode nyheter til torgs, både når det gjelder Konate og Nunez. I sin ukentlige spalte her på Liverpool.no avslører han at Liverpools medisinske støtteapperat har håp om at begge disse viktige spillerne vil være i stand til å spille mot Wolves.

«Heldigvis ser det ikke ut til at uruguayaneren må gjennom noen operasjon av sin vonde skulder, og klubbens medisinske støtteapparat har håp om at han vil være i stand til å spille mot Wolves i midtuken», skriver Lynch.

Nunez fikk skulderskaden i en duell med Newcastles Kieran Trippier forrige helg, men angrepsspilleren rakk å bli klar til tirsdagens kamp mot Real Madrid i Champions League. Mot Crystal Palace lørdag var han imidlertid ute av troppen da han pådro seg en ny smell i løpet av uken. 

Jürgen Klopp sa etter Palace-kampen at Nunez spilte med smerter mot Real Madrid. 

– Det gikk fint da han fikk en injeksjon før kampen mot Real Madrid. Det er ingen strukturell skade, men det er veldig smertefullt. Mot Real fikk han en ny smell der, og etter kampen kunne han ikke bevege armen i det hele tatt. Så vi får se hvor lang tid det tar, men det var grunnen til at han var ute mot Palace, avslørte Klopp.