Skuffet over at de ikke fikk vise sin misnøye med UEFA

Spion Kop 1906 beskylder klubben for å prøve å holde igjen flagg før gårsdagens kamp på Anfield.

I går kveld var det flaggmarkering på Anfield, og flere titalls bannere ble vist frem på The Kop. Flere av dem rettet kraftig kritikk av UEFA og deres håndtering i etterkant av finalen i Paris i mai.

Ifølge Spion Kop 1906 prøvde vakter på The Kop å få ned flaggene som omhandlet UEFA. Supportergruppen skriver dette på sin Instagram-konto onsdag kveld.

«Klubben har ikke engang hatt anstendighet til å kontakte de involverte supporterne, og deretter fortalt en unøyaktig versjon av hendelsene».

«Våre intensjoner var å avduke disse tre bannerne, men vi ble pågreget, flaggstenger ble knust og supportere ble truet med å bli kastet ut av stadionet. Så mye for å vise deres støtte», skriver de og tagger Liverpools offisielle konto.

Dette svarer klubben

Ifølge Liverpool Echo har klubben svart Spion Kop 1906 med at det ble en misforståelse da supporterne fikk beskjed om å ta ned de kritiske UEFA-bannerne.

«Liverpool har akseptert at dette var en feil fra klubbens side», skriver Echo.

«Av sikkerhetsmessige årsaker blir vakter fortalt at supportere ikke skal gå langs fronten av The Kop og nærliggende trapper mens de holder banneret. Liverpool FC tror at misforståelsen skjedde her, da vaktene feilaktig ba supporterne legge ned bannerne, i stedet for å informere dem om å gå tilbake til setet sitt.

«Klubben er også opptatt av å gjøre det klart at situasjonen ikke var et tilfelle av sensur. De har fortsatt ingen problemer med uttalelsene fra supportere angående UEFA», skriver avisen.

Slik var stemningen på Anfield da Champions League-hymnen ble satt i gang.