Spiller som har gitt Liverpool trøbbel tidligere ser ikke ut til å rekke helgens oppgjør

Wolves har fire spillere ute med skade, og spesielt en av dem vil nok Klopp og co være tilfreds med å ikke møte.

Wolverhampton og Liverpool har allerede møttes to ganger i 2023, og lørdag klokken 16.00 er det ulvene som er vertskap når lagene skal møtes for tredje gang. 

I de foregående oppgjørene ble det 2-2 på Anfield, før Liverpool karret seg videre med et 1-0-resultat på Molineux Stadium. 

Nå har Wolverhampton kommet med en oppdatering angående hvilke spillere som er utilgjengelige til oppgjøret. 

Fire utilgjengelige - en skiller seg ut

Spissen Sasa Kalajdzic, midtbanespilleren Boubacar Traore og angriperen Chiquinho er alle utelukket med skade, men det er sistemann på listen som skiller seg ut. 

For Pedro Neto ser heller ikke ut til å rekke kampen, om vi skal tro uttalelsen fra Wolves medisinske apparat, gjengitt av Liverpool Echo. Det er en spiller som har gitt de rødkledde problemer tidligere. 

Da de to lagene møttes siste seriekamp forrige sesong, og Liverpool måtte vinne for å ha mulighet til å ta ligatittelen, var det portugiseren som stilnet hjemmesupporterne tidlig. 

Ibrahima Konate feilberegnet et utspark fra bortelagets målvakt, og Neto fikk en enkel oppgave med å sette ballen i nettmaskene etter innlegg fra Raul Jimenez. 

FEIRET INTENST: Neto feirer det han trodde var scoring på Anfield, i 2019.

FEIRET INTENST: Neto feirer det han trodde var scoring på Anfield, i 2019.

Intens feiring ble latterliggjort

Mange vil nok også huske Netos Anfield-debut i 2019/20-sesongen, da han trodde han hadde utlignet mot et Liverpool som på den tiden hadde befestet sin plass på toppen av tabellen. 

Etter et innlegg fra Jonny Otto sto den daværende 19-åringen helt alene på bakre stolpe, og satte inn det han trodde var utligningen helt nede ved stolperota. 

Neto feiret sjeldent intenst, attpåtil mot hjemmesupporterne på Anfield, og ble omringet av lagets spillere. Det viste seg imidlertid at det hadde vært en offside i forkant av målet, og den intense feiringen var dermed av ingen grunn. 

Se målet og feiringen etter 45 sekunder i videoen under:

Det er altså en spiller Liverpool har slitt med å hanskes med som går glipp av møtet med de rødkledde lørdag, og akkurat den gaven tar et lag i trøbbel med åpne armer. 

Så gjenstår det å se om Klopps menn klarer å demme opp for ulvenes andre trusler.