Toppscoreren og driblekongen blir klare til kamp mot Liverpool

To viktige kantspillere er friske og raske igjen før møtet med Liverpool.

Gjennom uken har det vært usikkert om Newcastles toppscorer Miguel Almiron og driblekongen Allan Saint-Maximin skulle bli klare til lørdagens kamp mot Liverpool. Duoen ble byttet ut i forrige helgs kamp mot Bournemouth, der Almiron scoret målet som sørget for at kampen endte 1-1 og Newcastle er ubeseiret i 17 kamper. 

Fredag kunne manager Eddie Howe bekrefte at de to kantspillerne har trent hele uken og er klare til å møte Liverpool. Almiron har scoret ti mål på 22 kamper denne sesongen etter bare å ha scoret ett mål på 30 kamper forrige sesong. 

Howe kunne også opplyse at spissen Callum Wilson kan bli spilleklar. Han skal trene fredag ettermiddag, men det vil nok være naturlig å anta at Alexander Isak fortsetter å starte på topp for laget som ligger på fjerdeplass. Backene Matt Targett og tidligere Liverpool-spiller Javier Manquillo er også tilbake i trening, men de er uansett bare reserver bak Dan Burn og Kieran Trippier. 

På midtbanen kan det se ut til at Howe må klare seg uten et par av sine faste menn. Bruno Guimaraes er suspendert og kommer ikke til å spille, mens Joe Willock er tvilsom etter å ha pådratt seg en hamstringskade mot Bournemouth.