– Vet ikke hva som skal til for at vi skal våkne

Alisson skjønner lite av Liverpools kollaps denne sesongen.

Alisson Becker har vært Liverpools soleklart beste spiller denne sesongen, men selv ikke han har vært i stand til å sørge for at resultatene har blitt noe bedre. Etter kampen mot Wolves lørdag er han beinhard i et intervju med BBC, gjengitt av thisisanfield.com.

– Vi gjør det vanskelig for oss selv. Jeg vet ikke hva som skal til for at vi skal våkne. Vi kommer her og sier at vi skal ha tro på oss selv, men viser det ikke ute på banen. Vi må legge dette bak oss og finne styrke i oss selv og våre familier for å komme tilbake. 

– Jeg sier ikke at jeg ikke tror vi kan komme tilbake. Jeg er bare så skuffet over dagens kamp. Vi må jobbe videre, sier han. 

– De samme spillerne

Alisson har nå plukket ni baller ut av nettet i løpet av de fire siste ligakampene, og på veien har Liverpool kun tatt med seg et eneste poeng. 

– Alle har tro på seg selv og vet at de må kjempe for å få det til, men i en kamp som varer i 90 minutter må du være på hele veien. I dag viste vi at du kan bli straffet for 15 svake minutter, og det skjedde med oss. 

– Vi har de samme spillerne som har oppnådd så mye med klubben, men som nå presterer for dårlig. Det er vanskelig å si hvorfor. 

Brasilianeren vil ikke snakke om hva skrekkformen har å si for sesongen totalt sett. 

– Vi må bare tenke på neste kamp. Vi er ikke i en posisjon der vi kan tenke mot slutten av sesongen. Vi må se på hva vi kan gjøre nå, og det er å ha fokus på kampen vi har foran oss.