– Vi er skuffet over at det ikke ble tre poeng

Nathaniel Clyne var fornøyd med prestasjonen mot gamleklubben.

Nathaniel Clyne viste at han fremdeles har Premier League-nivået inne da han møtte gamleklubben Liverpool med Crystal Palace lørdag kveld. Høyrebacken var del av et London-lag som spilte jevnt med de røde, i en kamp som kunne godt begge veier. 

– Det var en bra lagprestasjon. Vi er fornøyd med å holde nullen, men er skuffet over at det ikke ble tre poeng. Spesielt i andre omgang var det vi som etter hvert førte kampen, men vi klarte ikke sette sjansene, sier han til Crystal Palace sine nettsider.

– Med litt mer marginer kunne vi ha vunnet kampen, men vi tar med oss poenget og ser fremover, legger han til.

Vieira frustrert

Manager Patrick Vieira sitter igjen med samme inntrykk. Palace er et lag som er veldig vanskelig å bryte ned, men det blir også veldig få scoringer å juble for. Resultatet er mange uavgjort med få sjanser og scoringer. 

– I første omgang hadde vi muligheter som vi ikke klarte å ta vare på. Etter pause gjorde de det veldig vanskelig for oss i 20 minutter, men vi klarte å stå imot og komme oss gjennom den perioden. Etter det hadde vi en god avslutning på kampen, sier han.

Franskmannen sier han er frustrert over lagets manglende evne til å ta vare på sjansene. 

BEDRING: Etter å ha tapt begge oppgjørene mot Klopp forrige sesong, klarte Vieira to uavgjort denne sesongen.

BEDRING: Etter å ha tapt begge oppgjørene mot Klopp forrige sesong, klarte Vieira to uavgjort denne sesongen.

– Spesielt mot lag som Liverpool, der vi vet at det er vanskelig å skape sjanser. Vi klarte det, men tok ikke vare på dem. Det er noe vi må bli bedre på, sier han. 

– Jeg ser våre angrepsspillere på trening hver dag og vet at alle kan score mål, så jeg tror det handler om selvtillit, legger han til.

Hyller Olisé

Michael Olisé var hjemmelagets beste spiller, og 21-åringen, som lenge har vært et stort talent, får skryt av sin manager. 

– Han var veldig viktig for oss da vi hadde ballen. Han skapte muligheter for oss og spilte en av sine mer komplette kamper. Defensivt jobbet han også bra og klokt. Han blir bare bedre og bedre, noe vi er veldig glad for.

Samtidig vil manageren gi honnør til hele laget. 

– Alle må prestere når vi møter et lag som Liverpool. Fra Guaita i mål til Mateta på topp jobbet vi bra og disiplinert som lag. Det eneste som manglet i kveld var scoringen, sier Vieira.