– Vi må undersøke skulderen til Darwin

Et skår i gleden lørdag kveld var at Darwin Nunez måtte ut med smerter.

Darwin Nunez spilte en veldig god kamp for Liverpool lørdag kveld, scoret kampens første mål, og var veldig aktiv ute på venstrekanten både offensivt og defensivt.

Etter 54 minutter var det en tøff duell mellom uruguayaneren og Kieran Trippier nede på siden, der Englands høyreback taklet Nunez, og fikk spissens fot i ansiktet. Samtidig landet Nunez forkjært, og måtte ha behandling for skulderen.

23-åringen fortsatte kampen, og det tok bare tre minutter før han var veldig nær ved å legge på til 3-0 med en god og hard avslutning, men etter at han hadde avsluttet signaliserte han tydelig at skulderen plaget ham, og han ble tatt av banen.

Bekreftet problem

Etter kampen bekreftet Klopp at skulderen var et problem.

– Darwin har  noe med  skulderen sin, vi må vente og s e. I den situasjonen vet jeg  ikke hvorfor dommeren blåste mot ham for å være ærlig. Men til slutt måtte han forlate banen med et skulderproblem. Vi må ha videre undersøkelser, og jeg vet ikke for øyeblikket, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen.

– For øyeblikket er det smertefullt. Forhåpentligvis er det bare smertefullt og ingenting mer.

Med den formen Nunez har vist denne uken, og med Real Madrid som motstander på Anfield tirsdag kveld, må Klopp nå krysse fingrene for at det ikke er noe skulder ute av ledd eller alvorlig problem som kan holde ham ute.