Virgil og Elliott skal representeres av samme agentselskap som Keita

Liverpool-duoen blir en del av «ROOF».

Vi har skrevet mye om Björn Bezemer de siste årene. Den München-baserte agenten i selskapet ROOF har lenge representert Sadio Mané og Naby Keita, og var synlig da duoen kom til klubben.

Han var også sentral da Mané forlot Liverpool i fjor sommer, og vi ser navnet hans nevnt ofte nå som Keita er på utgående kontrakt. Det skal ikke være diskusjoner om en kontraktforlengelse.

Nå har agenten Neil Fewings gått fra agentselskapet Wasserman Media Group til ROOF, og skal lede selskapet i England. Det får betydning for to av Liverpools spillere, skriver Paul Joyce i The Times

Virgil og Elliott

Fewings var sentral i forhandlingene som tok Virgil van Dijk fra Southampton til Liverpool i 2018, og regnes som nederlenderens agent.

Han skal også representere Harvey Elliott. Liverpool-duoen vil da få samme agenter som spillere som Keita, Mané, Tammy Abraham, Serge Gnabry og Kai Havertz.

PÅ VEI BORT: Naby Keita ser ikke ut til å forlenge med Liverpool.

PÅ VEI BORT: Naby Keita ser ikke ut til å forlenge med Liverpool.


Det settes nå opp et kontor i London, i tillegg til kontorene ROOF allerede har i Madrid og München.

Ingen ny Keita-avtale

Joyce skriver at Liverpool tidligere startet diskusjoner med Keita og representantene hans om en ny avtale, men partene har ikke klart å komme til enighet.

Spilleren blir 28 år i morgen, og ser ut til å forlate Liverpool gratis til sommeren. Det skal være interesse for ham fra Bundesliga-klubber. Han kostet Liverpool 52,75 millioner pund sommeren 2018, etter ett års ventetid.

Han gjorde sakene sine veldig bra i tysk fotball, med 20 mål og 11 målgivende for RB Leipzig i sine to sesonger der. I 2016/17-sesongen kom han også med på åres lag i Bundesliga, i en midtbaneduo med Thiago Alcantara.