16-åring arrestert etter å ha stormet banen

Vil trolig bli utestengt på livstid.

Merseyside Police bekrefter mandag at en 16 år gammel gutt er arrestert etter å ha stormet banen da Liverpool gikk opp i 7-0 hjemme mot Manchester United søndag. Det skriver The Athletic.

Banestormeren skled inn i Liverpool-spillerne som feiret scoringen, og Andy Robertson tok telling etter sammenstøtet. Gutten som stormet banen fikk det glatte lag av Jürgen Klopp mens han ble geleidet av gressmatten.

– En 16 år gammel gutt fra Winsford ble arrestert mistenkt for å ha løpt ut på banen. Han skal frivillig møte opp på en politistasjon på Merseyside i forbindelse med hendelsen, heter det i en uttalelse fra politiet.

Skal straffes

I tillegg til å bli straffeforfulgt av politiet vil 16-åringen også få sin straff av Liverpool FC dersom han blir funnet skyldig. Liverpool har satt i gang sin egen etterforskning av hendelsen, og de samarbeider med politiet. 

Liverpool FC skriver mandag i en pressemelding at vedkommende som stormet banen skal straffes.

Klubben skriver at det ikke finnes unnskyldninger for oppførselen til supporteren, som er suspendert mens hendelsen blir etterforsket.

Dersom han blir funnet skyldig i å ha stormet banen uten tillatelse vil han utestenges på livstid fra samtlige Premier League-arenaer.