– Det andre målet var det fineste, men den første scoringen var den viktigste

Slik oppsummerer tomålsscorer Cody Gakpo sine to scoringer i 7-0-seieren over Manchester United, som endte med at nederlenderen var en av tre Liverpool-spillere som fikk 10 på vår spillerbørs.

Cody Gakpo fikk søndag ettermiddag være med på den største opplevelsen i sin hittil relativt korte karriere som Liverpool-spiller. Nederlenderen gjorde to av målene til de røde i den utrolige 7-0-sieren over Manchester United. Det var Gakpo som satte inn det viktige første mål rett før pause, og han gjorde også 3-0 tidlig i annen omgang.

Hans rekkekamerater Darwin Nunez og Mohamed Salah noterte seg også for to mål hver, og sistnevnte ble dermed Liverpools fremste målscorer i Premier League-æraen.

– Jeg fikk høre mye om disse kampene på forhånd, så jeg visste at dette var en viktig kamp for klubben, for fansen og også for oss selv i den situasjonen vi befinner oss. Vi var supermotiverte, og at vi klarte å levere en prestasjon som dette var utrolig, uttalte Gakpo til Sky Sports etter kampen.

Gakpo gjør 1-0 på vakkert vis etter å ha blitt servert av Robertson:

Treningsarbeidet bar frukter

Etter ha tatt ledelsen like før pause, gjorde Liverpool hele seks mål i andre omgang.

– Vi var veldig målbevisste. Vi ønsket hele tiden mer, og la press på dem. Vi fortsatte å score mål når vi fikk sjansen, og til slutt fikk vi nok sjanser, og alle hadde hellet med seg, så det ble et utrolig sluttresultat etter at vi gjorde sju mål. Men det er også ting vi må forbedre oss på. Nå må vi bare se fremover mot neste kamp, og fortsette å vinne, sier nederlenderen.

Neste kamp er mot nedrykkstruede Bournemouth neste helg, i tidligkampen lørdag.

Da Gakpo gjorde sitt første mål ble han servert av Andy Robertson.

– Det var utrolig. Jeg var ute på siden, og Andy ropte at jeg skulle løpe i bakrom. Jeg gjorde det, og han sendte meg en strålende pasning. Jeg trengte bare å ta en touch, og ta med meg ballen inn i feltet. Vi har trent masse på dette, så det var hyggelig at treningsarbeidet bar frukter.

Gakpo chipper inn 3-0 etter fint forarbeid av Salah:

Begynner å bli varm i trøya

Samarbeidet med Mohamed Salah og Darwin Nunez satt som et skudd i dag, og Gakpo begynner virkelig å bli varm i Liverpool-trøya.

– Selvsagt er vi en ny front-trio, om du ser bort fra Mo. Derfor var det litt vanskelig å finne hverandre til å begynne med. De tre som spilte i angrepsrekka før, Sadio, Bobby og Mo, var veldig godt samkjørte. Nå spiller vi i en ny formasjon, og da trenger du tid til å venne deg til dette. Jeg synes vi nærmer oss. Vi må bare fortsette å forbedre oss, stå på videre, og jobbe hardt. Da tror jeg det vil gå bra.

Gå bra var i alle fall et understatement i dag. Gakpo fikk avslutningsvis spørsmål om hva som var hans favorittmål av de to han gjorde.

– Det andre målet var det fineste, men den første scoringen var den viktigste, svarte han diplomatisk.