– Det blir fiendtlig på Anfield, men det liker vi

Erik ten Hag regner med å ha nøkkelspillere tilbake.

Forrige sesong vant Liverpool kampene mot Manchester United 4-0 og 5-0 – men under Erik ten Hag har erkerivalen dessverre fått skikk på ting, og ligger nå 10 poeng foran Liverpool på tabellen.

De kommer til Anfield i veldig god form, og trolig med mer tro på seier enn de har hatt de siste sesongene. Det er sju år siden forrige gang de klarte å ta med seg tre poeng fra denne banen.

– Jeg har vært på Anfield. Jeg ser frem til det, og vet at det vil bli fiendtlig mot oss. Det liker vi, sier ten Hag på fredagens pressekonferanse.

– Det er selvsagt en test. Vi møter Liverpool, og ser frem til det. Jeg kjenner til spillerne deres, og stallen og laget mitt vil være forberedt på å komme dit, kjempe, og spille med selvtillit. Vi vet at det vil bli vanskelig, og at vi vil måtte ofre oss for å få et godt resultat, sier han videre.

Shaw blir klar

Ten Hag fikk spørsmål om Liverpools problemer denne sesongen, men var ikke særlig interessert i å

– Jeg snakker ikke om Liverpool. Det er ikke mitt ansvar. Jeg har nok å gjøre her på Carrington med Manchester United. Jeg må tenke på hvordan Manchester United skal prestere, sier han.

Manchester United har så langt ikke slått noen av sine store rivaler på bortebane. Det ble tap både mot Arsenal og Manchester City. Chelsea og Tottenham skal de møte borte denne våren.

– Vi har også hatt veldig gode prestasjoner på bortebane. For meg er ingen forskjell. Banene er samme størrelse, det er tre dommere, ballen er rund og det er luft i den, så vi må spille. Vi må spille vårt spill. Vi kommer til å ha publikum mot oss, men det må du håndtere. Spillerne våre liker det, og liker å spille i en slik atmosfære, sier han.

Luke Shaw har vært en nøkkelspiller så langt under Uniteds nye manager. Han var borte fra trening på torsdag, men ser ut til å bli klar.

– Jeg tror vi får spillere tilbake. Som dere så i går var ikke Luke Shaw tilgjengelig, men vi forventer ham tilbake. Jadon Sancho var syk, og vi må se hvordan det utvikler seg, men jeg tror han også blir klar, sier han.

Donny van de Beek, Christian Eriksen, Anthony Martial og Mason Greenwood er alle uaktuelle til kampen.

Liverpool - Manchester United spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.