– Det blir tøft. Wolves har et godt lag, med en imponerende bredde i stallen

Jürgen Klopp snakker før onsdagens møte med Wolverhampton.

For fjerde gang på litt over 50 dager skal Liverpool møte Wolverhampton. Denne gang er det i Premier League, og det skal spilles på Anfield. Det første møtet i FA-cupen på samme bane endte 2-2, før Liverpool gikk seirende ut av omkampen med en 1-0-seier 10 dager senere. Så gikk det to uker til, før de røde fikk skikkelig juling på Molineux og tapte 3-0.

Nå er det Liverpool som igjen er på jakt etter revansje, i det som er en veldig viktig kamp i jakten på topp fire.

– Vi ønsker å kvalifisere oss for Champions League, og det er en topp oppgave. Det er alltid målet vårt, og har vært det i alle sesonger. Det er åpenbart det vi går for, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det viktigste vi går for, er å vinne fotballkamper, for å gi folk noe å glede seg over når de kommer til Anfield eller følger oss der vi spiller. Vi ønsker at de skal komme dit for spenningen, og dra hjem med noe å feire og være glade for. Så det er nok grunner for å gå for det, med alt vi har, sier han videre.

Imponert over bredden

Wolves har nå klatret bort fra nedrykksstriden, og har fått orden på ting under Julen Lopetegui. Klopp trekker frem bredden i Wolverhampton-stallen.

– De er et godt lag. Da vi spilte mot dem og du kunne se hvem de kunne sette inn i løpet av kampen, så tenker du «åh, okei». Diego Costa startet ikke nå, men kom inn i vår forrige kamp. De kan starte med Traoré, eller sette ham inn, eller de kan starte med Hwang eller sette han inn. De har Sarabia, og de har fortsatt Jimenez. Det er bare de offensive spillerne, og på midtbanen har de Neves, Nunes eller hvem som kommer til å spille der, sier han.

– Uansett hvilket system de vil bruke, så er de et veldig godt lag, så det vil bli vanskelig. Men igjen, jeg ser frem til kampen.

Igjen trekker manageren frem supporterne, og det er tydelig at han ønsker mye lyd fra The Kop i kveld.

– Det er vår neste sjanse, og neste mulighet. Jeg mener supporterne våre har vært helt strålende så langt. De har hatt muligheten til å sette pris på de tingene vi har gjort de siste årene, men også fordi de er ekte Liverpool-supportere. Jeg har kjent dem i sju og et halvt år,. Det er ikke, og har ikke alltid vært like lett å glede seg over ting, men da vi ga dem de første positive tegnene på banen, så var gleden tilbake. Jeg håper at vi kan gi dem det, og at vi kan få den tilbakemeldingen, for jeg håper at vi kan skape en spesiell atmosfære – det trengs.

– Uansett, hvorfor skulle vi ikke det? Bare fordi vi ikke kan vinne FA-cupen eller ligacupen lenger, skal vi nå tenke «det er bare fotball»? Jeg mener vi bør gjøre oss klare for å ha en god kveld sammen, med en intens fotballkamp. Det ville jeg elske.

Liverpool - Wolverhampton spilles kl. 21.00, og vises på V Sport PL 1 og Viaplay.