Lagoppstillingen er klar:Dette er de elleve som Jürgen Klopp stoler på mot Manchester United

Jürgen Klopp gjør tre endringer på laget som skal forsøke å tukte et Manchester United i knallform.

Jürgen Klopp har tilnærmet samme tropp tilgjengelig som mot Wolverhampton onsdag kveld. Tyskeren må fortsatt klare seg uten Joe Gomez (muskel), Thiago Alcantara (hofte) og Luis Diaz (kne) når han jakter Liverpools andre hjemmeseier denne uken. 

Cody Gakpo er tilbake i startoppstillingen. Nederlenderen erstatter Diogo Jota i angrepet. Jordan Henderson og Andy Robertson kommer også inn på laget, for henholdsvis Stefan Bajcetic og Kostas Tsimikas.

Jordan Henderson starter sin kamp nummer 400 i Liverpool-karrieren, mens Virgil van Dijk skal spille sin ligakamp nummer 150 for Anfield-klubben.

Slik forklarer Klopp valget av Elliott fremfor Bajcetic

– Harvey spilte en veldig god kamp mot Wolves. Han er god i kontringspresset, og han er god til å binde sammen lagdelen. Det handler ikke om Stefan. Stefan har vært strålende. Vi har valgmuligheter nå. Vi har satt en ny rekord i kontringspress denne sesongen, og Harvey har definitivt vært involvert i mye av det. Det er erfaringen og fotballbiten som Harvey gir oss. Han har en blanding av det vi trenger.

Slik forklarer Jürgen Klopp valget av Harvey Elliott fremfor Stefan Bajcetic på midtbanen.

– Vi må være aggressive, og vi må være kompakte, vi må være modige, og vi må være ville i noen øyeblikk. Noen gang kan følelsene ta overhånd, så vi må også beholde fatningen.

– På topp er selvsagt Diogo veldig god, men vi må ikke forhaste oss med ham, og vi har Cody i bakhånd. Robbo kommer inn i forsvarsrekka. Det er alt.

Varane bestod fitness-testen

Manchester United må klare seg uten den langtidsskadede duoen Christian Eriksen (ankel) og Donny van de Beek (kne). Anthony Martial er fortsatt ute med et hofteproblem. 

Luke Shaw og Jadon Sancho er tilbake etter at de sto over FA-cupkampen mot West Ham i midtuken på grunn av henholdsvis skade og sykdom. Raphael Varane bestod en fitnesstest rundt frokost-tider.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Elliott, Salah, Nunez, Gakpo

Innbyttere: Kelleher, Milner, Firmino, Jones, Jota, Tsimikas, Carvalho, Matip, Bajcetic

Manchester United: De Gea, Shaw, Martinez, Varane, Dalot, Fred, Casemiro, Rashford, Fernandes, Antony, Weghorst

Innbyttere: Heaton, Maguire, Malacia, Wan-Bissaka, McTominay, Sabitzer, Elanga, Garnacho, Sancho

Liverpool - Manchester United spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.