Figueroa sørget for poengdeling i Nottingham

Liverpool U18 spilte uavgjort 2-2 borte mot Nottingham Forest lørdag ettermiddag.

NOTTINGHAM FOREST U18 - LIVERPOOL U18 2-2 (1-1): Liverpool U18 tok ledelsen allerede etter seks minutter i bortekampen mot Nottingham Forest, da James McConnell satte inn kampens første mål.

Vertene slo imidlertid tilbake og scoret like før og like etter pause, ved Joe Gardner og Jimmy Sinclair.

Marc Bridge-Wilkinsons mannskap fikk med seg det ene poenget da Keyrol Figueroa headet inn 2-2 etter 65 minutter.

Liverpool stilte et ekstremt ung lag i denne kampen, med U16-spillerne Furnell-Gill, Pinnington, Onanuga, Morrison og Ahmed som alle fikk spilletid.

Liverpools lag: Mrozek, Pitt (Furnell-Gill 81), Osbourne, Pinnington, Giblin, Laffey, Kelly (Morrison 60), McConnell, Danns (Ahmed 81), Figueroa, Gift (Onanuga 81).

Ubenyttet reserve: Hewitson.