Har kjørt ekstraøkter hjemme

Brasilianeren Arthur har imponert Liverpool-ledelsen med sine gode holdninger.

Arthur Melo har gått glipp av mesteparten av sesongen etter låneovergangen fra Juventus, fordi han fikk en muskelavrivning i låret ikke lenge etter at han kom til Liverpool. 

Simon Jones i Daily Mail melder at midtbanespilleren har gjort ekstra treningsarbeid hjemme for å komme i form igjen, og nå føler han seg klar for førstelagsfotball.

Arthur var tilbake i trening igjen den 9. februar, etter sin langvarige lårskade. Daily Mail opplyser at brasilianeren har kjørt doble treningsøkter flere ganger i uken, alt koordinert med klubben og spillerens personlige trenere.

Liverpool sies å være svært fornøyd med fremgangen som 26-åringen har hatt, og den sportslige ledelsen i klubben er også blitt imponert over brasilianerens gode holdninger. Nå mener Arthur selv at han er klar til å bli inkludert i førstelagstroppen til de superviktige kampene mot Wolverhampton og Manchester United denne uken.

Fikk 90 minutter for U21-laget

Arthur spilte 90 minutter for Liverpool U21 i 7-1-seieren over Leicester i helgen, og U21-manager Barry Lewtas ble imponert over det han fikk se fra brasilianeren.

– Han var strålende. Arthur har hatt en fantastisk karriere, og har spilt for toppklubber sammen med toppspillere, og nå jobber han seg tilbake fra skade. Det er flott for våre unge spillere å se arbeidsinnsatsen han legger ned for å komme i form igjen. Han er villig til å komme ned på dette nivået for å få kamptrening, slår Lewtas fast til Daily Mail.

– Det viser hvor utrolig ydmyk han er. Det viser også at han er desperat etter å komme i form igjen, få kamptrening og finne rytmen, for han ønsker å hjelpe laget ved å spille. Det sier utrolig mye om hvilken type han er.

Jones skriver at Arthur fortsatt har håp om å imponere Jürgen Klopp såpass resten av sesongen at han får fortsette karrieren i Anfield-klubben. Brasilianeren vet at han mest sannsynlig vil forlate Juventus permanent til sommeren.

Liverpool - Wolverhampton spilles onsdag kl. 21.00, og vises på V sport PL 1 og Viaplay.