– Jeg dediserer denne seieren til alle hjemme i Hellas, etter den forferdelige togulykken der

Kostas Tsimikas spilte bare sin sjette ligakamp fra start for Liverpool denne sesongen, da han fikk starte på venstrebacken i 2-0-seieren over Wolverhampton.

Kostas Tsimikas noterte seg for sin fjerde målgivende pasning på bare seks ligakamper fra start og åtte innhopp fra benken, da han var involvert i en strålende kontring der han gjorde mesteparten av jobben før han serverte Mohamed Salah til Liverpools andre mål mot Wolves. Tar vi med Champions League var dette Tsimikas sin sjette målgivende for sesongen, på tolv kamper fra start og ni innhopp fra benken.

– Jeg er veldig, veldig godt fornøyd med min egen prestasjon. Jeg hadde ikke spilt på lenge, men kom inn på laget og fikk vist at jeg er klar. Jeg tror det er hungeren som driver alle spillere som ikke får spille så ofte. Jeg dediserer denne seieren til alle hjemme i Hellas etter den forferdelige togulykken der i går. Måtte Gud gi styrke til familiene som har mistet sine kjære, sa Tsimikas til Liverpoolfc.com etter seieren over Wolverhampton.

Tre kamper på rad mot Wolves

Tsimikas sine tre siste kamper har alle vært mot Wolverhampton. Hans forrige kamp fra start var 1-0-seieren i FA-cupen på Molineux i midten av januar, mens han fikk spille de fem siste minuttene da de røde tapte 3-0 i ligaen på samme arena i begynnelsen av februar.

– Det var en hard kamp mot en tøff motstander, men til syvende og sist var det vi som ønsket poengene mest. Wolves spilte veldig bra, og forsvarte seg godt, men vi scoret to fine mål - tre fine mål egentlig, men det ble dømt frispark på det ene - og jeg er veldig, veldig godt fornøyd med vår prestasjon.

Liverpool måtte vente helt til det 73. minutt før den første tellende scoringen, og så kom scoringen som Tsimikas var involvert i bare fire minutter senere. Seieren tok Liverpool opp på sjetteplass, seks poeng bak fjerdeplasserte Spurs med en kamp mindre spilt.

Kostas Tsimikas var sentral da Liverpool gjorde sitt andre mål mot Wolverhampton:

– Vi har spilt god fotball i mange kamper denne sesongen, men vi har likevel tapt 1-0 eller spilt 0-0. Det viktigste i fotball er selvsagt å vinne kamper, selv når du ikke spiller bra. Det viktigste denne gangen var de tre poengene. Vi hadde gode perioder i løpet av kampen, og til slutt fikk vi to mål og tok de tre poengene.

Tenkte aldri på United-kampen

Det virket som Liverpool hevet seg etter at Darwin Nunez fikk annullert sitt mål etter 66 minutter, da dommer Paul Tierney, etter å ha sjekket med monitoren, fant ut at Diogo Jota hadde pådratt seg et frispark i opptakten til scoringen.

– Vi måtte holde oss til planen, og gi absolutt alt. Vi tenkte ikke på neste kamp mot Manchester United. Denne kampen var mer viktig akkurat nå, men nå er vi alle klare til å gi alt mot United, sier Tsimikas om den saken.