Keita var tilbake, men tre som startet mot Wolves var ikke å se på treningsbildene

Naby Keita måtte stå over Liverpools kamp mot Wolves i midtuken på grunn av en skade. I dag var han tilbake i trening. Tre mann glimret imidlertid med sitt fravær.

Naby Keita var ikke i Liverpool-troppen da Liverpool slo Wolverhampton 2-0 onsdag kveld, etter å ha fått en smell tidligere i uken.

Fredag var imidlertid midtbanespilleren tilbake i full trening sammen med sine lagkamerater på AXA Training Centre, og 28-åringen er dermed aktuell for troppen til søndagens kamp mot Manchester United.

En annen som var å se på treningsbildene igjen var Nathaniel Phillips. Han har ikke vært involvert i de tre siste kampene, og var ikke å se på treningsbildene i forkant av 5-2-tapet for Real Madrid.

PÅ TRENINGSFELTET: Nat Phillips trente sammen med resten av laget fredag.

PÅ TRENINGSFELTET: Nat Phillips trente sammen med resten av laget fredag.

Duoen bak det første målet mot Wolves var ikke å se

Det vil imidlertid bekymre Liverpool-supporterne at Diogo Jota og Virgil van Dijk ikke var å se på noen av treningsbildene fra AXA Traning Centre fredag.

Det var heller ikke van Dijks stoppermakker Ibrahima Koante.

Det gjenstår å se om trioen har drevet med individuell trening for seg selv, eller om de er tvilsomme til søndagens kamp på grunn av skader. De deltok i alle fall tilsynelatende ikke i treningen sammen med resten av laget. 

Det var Jota og van Dijk som kombinerte da Liverpool tok ledelsen mot Wolves onsdag kveld, og det vil være et kraftig tilbakeslag for Jürgen Klopp om en eller begge de to spillerne må stå over kampen mot Erik ten Hags Manchester United. Det samme gjelder Konate.

Van Dijk spilte hele kampen mot Wolves, og kom altså på scoringslista, mens Jota ble byttet ut etter 76 minutter, til fordel for Cody Gakpo. Det var imidlertid ikke noe som tydet på at han var skadet da han forlot banen, og Jürgen Klopp hadde på forhånd annonsert at han kom til å bytte ut Jota på et eller annet tidspunkt, fordi det ikke er så lenge siden han kom tilbake fra en langvarig skade.

ETTER KAMPEN: Wolverhampton-keeper Jose Sa omfavnet Diogo Jota etter at hans lag hadde tapt 2-0 for Liverpool onsdag kveld.

ETTER KAMPEN: Wolverhampton-keeper Jose Sa omfavnet Diogo Jota etter at hans lag hadde tapt 2-0 for Liverpool onsdag kveld.

Jota skadet en muskel i baksiden av den høyre leggen på overtid av kampen mot Manchester City den 16. oktober, og var ikke tilbake i spill før i 2-0-seieren over Everton den 12. februar.

Van Dijk ble byttet ut til pause i bortetapet mot Brentford 2. januar, etter å ha pådratt seg en hamstringskade. Han satt på benken i det nevnte Merseyside-derbyet, men startet kampen da Newcastle ble slått 2-0 på St James' Park to dager senere.

Konate pådro seg en hamstringskade i bortekampen mot Brighton 29. januar. Han var tilbake i trening igjen den 23. februar.

Liverpool - Manchester United spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.