United-spilleren får tyn etter denne manøveren

Wout Weghorst klarte ikke å skjule hvem han egentlig holder med da han besøkte Anfield.

Wout Weghorst får kjørt seg hos egne supportere etter at ferske bilder fra spillertunnelen på Anfield dukket opp i den nyeste episoden av «Inside Anfield». Bildene viser at nederlenderen tar på «This Is Anfield»-skiltet før han er på vei ut på banen i forbindelse med søndagens møte mellom Liverpool og Manchester United. 

Det er en manøver som i lang tid var noe hjemmelagets spillere gjorde, før Jürgen Klopp kom inn og sa at spillerne måtte vinne noe med klubben før de fikk lov til å ta på skiltet før kampene. Før kampen mot Manchester United kan vi se at Fabinho, Virgil van Dijk, Harvey Elliott, Cody Gakpo og Trent Alexander-Arnold tar på skiltet på vei ut, mens Klopp er blant dem som ikke gjør det. 

Det hører imidlertid til sjeldenhetene at en spiller fra bortelaget velger å utføre denne gesten, og Weghorts manøver har ikke blitt godt tatt imot av United-supporterne, skriver Goal

Her er videoen som viser Weghorst på vei ut på Anfield:

Liverpool-supporter

30-åringen, som i januar ble hentet på lån fra Burnley, har tidligere snakket om sin beundring for Liverpool.

– Det har alltid vært noe spesielt med Liverpool, og jeg får gåsehud av You'll Never Walk Alone, sa han i et intervju med Goal i 2020. 

Noen år tidligere snakket han enda mer om sin beundring for de røde i et intervju med nederlandske medier, ifølge thisisanfield.com.

– Jeg har drømt om å spille for Liverpool siden jeg var liten, sa han og la til at han han håpet at drømmen kunne bli oppnådd en gang i fremtiden.

Weghorst ble hentet til Burnley i januar i fjor, men klarte ikke redde klubben fra nedrykk. I sommer gikk turen til Besiktas på lån, men United overtok låneavtalen da Erik Ten Hag var på spissjakt. Weghorst bemerket seg med to scoringer mot Argentina for Virgil van Dijks Nederland i VM, men som Premier League-spiller står han bare med to mål på 27 kamper for Burnley og Manchester United.