U21Doak ble matchvinner

Ben Doak scoret kampens eneste mål da Liverpool U21 klatret til fjerdeplass.

Liverpool U21 - West Ham U21 1-0

Det er ikke bare førstelaget som har vært i aksjon i dag. Også Liverpool U21 har spilt kamp, og stjerneskuddet Ben Doak var med fra start. Doak fikk en del sjanser for førstelaget tidligere i år, men nå som Jürgen Klopp har fem «storkanoner» tilgjengelig er 17-åringen tilbake på aldersbestemt fotball.

West Ham var Liverpools motstander i Premier League 2.på akademiet. Det skal ha vært en tett og jevn kamp, uten så mange sjanser. Det var «the Hammers» som kom til den første sjansen, og Harvey Davies gjorde en god redning.

Det var Doak som var forskjellen på lagene. Han spilte på høyrekanten, og kom til Liverpools første gode sjanse. Målet kom etter en lang ball fra forsvaret. Den landet på Doaks rygg, men han fikk den raskt under kontroll, kom seg forbi noen forsvarere og scoret et strålende solomål. Det ble kampens eneste.

Rhys Williams og Billy Koumetio får ros for hvordan de stengte igjen bakover – og holdt nullen da Barry Lewtas sitt lag tok tre nye poeng og klatret til fjerdeplass i Premier League 2.

Liverpool U21: Davies, Stephenson, Beck, Williams, Koumetio, Corness, Doak (Hill, 90), Norris, Woltman (Blair, 85), Clark, Frauendorf (Stewart, 74).

Ubrukte reserver: Olufunwa, Hughes