– Et poeng er bra for dem

Jürgen Klopp var tydelig på hvem som fortjente å vinne søndagens kamp.

Det så lenge ut til å ende i en ny skuffende affære på Anfield i ettermiddag, men plutselig våknet de røde på tampen av den første omgangen. Mohamed Salah scoret, og lagene gikk til pause på 1-2. Anfield var fyrt opp, og Liverpool fortsatte de gode spillet i den andre omgangen.

Jürgen Klopp kom med sin dom da han møtte pressen etter kampslutt.

– En litt typisk kamp av oss denne sesongen. Helt åpent. De scorer på sin første og andre sjanse. Vår reaksjon var god, og det ble en spektakulær avslutning, sa tyskeren til Sky Sports.

I den andre omgangen skapte hjemmelaget sjanse på sjanse, men det måtte et kraftig hodestøt fra Roberto Firmino til for å finne veien til nettmaskene.

– Jeg forstår ikke hvordan vi ikke vant denne kampen etter alle sjansene mot slutten. Jeg vet ikke om jeg er glad eller ikke, og jeg har ingen problemer med resultatet. Arsenal var gode, men de burde tapt denne kampen. Et poeng er bra for dem, fortsatte han.

ØYEBLIKKET: Roberto Firmino kom innpå som innbytter på Anfield, og leverte varene i en av sine siste hjemmekamper for Liverpool.

ØYEBLIKKET: Roberto Firmino kom innpå som innbytter på Anfield, og leverte varene i en av sine siste hjemmekamper for Liverpool.

Ville ikke kommentere Robbo-situasjonen

Arsenal leverte mesterskapstakter mot et umotivert Liverpool-lag i den første omgangen. Tyskeren må ha sagt noen velvalgte ord i pausen, for mye snudde da kampen ble sparket i gang igjen etter hvilen.

– Vi hadde våre sjanse og øyeblikk, men vi klarte ikke å ta vare på dem. De var i skyene etter sitt første mål. Vårt første mål hjalp oss, og vi visste at det ikke var over til pause.

Helt på tampen av kampen fikk Ibrahima Konate muligheten til å bli den store helten, men Aaron Ramsdale hindret franskmannen. Jürgen Klopp beskriver atmosfæren på Anfield som sensasjonell.

– Plutselig var vi det førende laget i en vill fotballkamp. Vi fortjente minst et poeng. Konate kunne scoret vårt tredje også, men kanskje han skled, var Klopps dom.

En situasjon som har fått mye oppmerksomhet etter kampslutt er TV-bilder som angivelig skal vise at Robertson fikk en albue av linjedommer på vei inn til pause. Skotten ble tildelt et gult kort i situasjonen.

– Ingen kommentar. Jeg vet at det skjedde, men jeg har ikke sett hendelsen. Hvis det stemmer så vil TV-bildene vise det, svarte Klopp kort.