Firmino har gitt sitt første intervju etter at avgjørelsen ble tatt

Roberto Firmino er ferdig i klubben til sommeren.

Etter denne sesongen kommer Liverpool til å miste Roberto Firmino, etter at brasilianeren i forrige måned bekreftet til Jürgen Klopp om at tiden hans i klubben er over etter åtte år. Han kommer ikke til å signere en ny kontrakt, og forlater de røde når avtalen hans går ut 30. juni.

Det har så langt ikke kommet noen melding om hva som blir neste stopp for 31-åringen, men han har blitt linket til klubber i USA, Italia, Spania og Tyrkia.

Etter at han kom inn og utlignet mot Arsenal i søndagens kamp, snakket han for første gang med media siden avgjørelsen ble tatt.

– Jeg vil ikke si så mye, for ellers blir jeg emosjonell, sa han til ESPN Brasil etter kampen.

Det er ikke ofte angriperen gir intervjuer, men når ESPN Brasil har reportere på kamp skjer det i blant.

Vil avslutte på en god måte

«Bobby» scoret sitt 11. mål for sesongen, og 109. mål totalt for de røde i søndagens kamp.

– Det har vært en nydelig historie og en flott tid i en så stor klubb. Jeg er veldig glad og takknemlig overfor Gud for alt vi har bygget sammen her, men dette er en ny situasjon for meg, og noe jeg ikke har gått gjennom før, sier han.

– Jeg har bedt mye til Gud for å hjelpe meg gjennom denne prosessen. Jeg jobber hardt, er alltid klar for å hjelpe laget, og vi står sammen helt til slutt. Jeg ønsker å avslutte på en god måte her sammen med lagkameratene mine, sier han videre.

Firmino vil helt sikkert få en veldig spesiell avskjed i sin siste kamp på Anfield mot Aston Villa 20. mai. Etter den kampen gjenstår det én ligakamp denne sesongen, og det er borte mot Southampton i sesongens siste kamp.