– Jeg har ikke vært her så lenge, men jeg tror vi er på rett spor

Målscorer Cody Gakpo forventer å se ytterligere forbedringer mot Tottenham.

Liverpool leverte varene mot West Ham og tok sin tredje strake seier i Premier League. Klopps mannskap virker å være i fremgang, og i en av hovedrollene spiller nysignerte Cody Gakpo en viktig rolle.

I kveld startet nederlenderen igjen på spissplass, og leverte med et flott langskudd i den første omgangen.

– Jeg er veldig fornøyd! Vi kunne ha scoret flere mål, men seieren var virkelig viktig, og jeg er veldig glad, sa Gakpo til liverpoolfc.com etter kampslutt.

MÅLMASKIN: Cody Gakpo ser ut til å ha funnet seg godt til rette i Liverpool.

MÅLMASKIN: Cody Gakpo ser ut til å ha funnet seg godt til rette i Liverpool.

Vil se ytterliggere fremgang til helgen

Gakpos Liverpool-karriere har så langt vært preget av svake lagprestastasjoner og flere skuffelser. Slik kunne det også endt i kveld, da West Ham tok ledelsen på London Stadium. Heldigvis dukket nederlenderen oppe knappe fem minutter senere.

– Du må være skjerpet i 90 minutter mot lag som West Ham. De trenger bare et øyeblikk, en kontring, så scorer de et mål. Men vi gjorde det veldig godt defensivt - og heldigvis scoret vi to. Vi var gode.

Gakpo og Liverpool er ikke veldig kjent med trepoengere på bortebane denne sesongen. Før kampen mot Leeds stod laget med tre seire på fremmed gress i Premier League. Nå står de med to strake.

– Jeg har ikke vært her så lenger, så jeg vet ikke hvordan det føles, men jeg tror vi er på rett spor, forklarte Gakpo.

Til helgen venter Tottenham i en ny viktig kamp i ligaen. 23-åringen forventer ytterliggere forbedringer inn mot den kampen, og han har ikke gitt opp håpet om Champions League.

– Jeg tror de tre poengene her var viktige med tanke på hva som venter oss i helgen. Nå kan vi virkelig legge press på det (topp 4). Det er opp til oss å igjen bevise hva vi er i stand til å få til, avsluttet han.

– Champions League er ikke i våre egne hender, og vi har et tøft program

– Champions League er ikke i våre egne hender, og vi har et tøft program

Jürgen Klopp ønsker ikke å fokusere på muligheten til Champions League-spill neste sesong, selv om Liverpool nå bare er seks poeng bak Newcastle og Manchester United.

Trent fortsatte å levere i sin nye rolle, og to av forsvarskollegene ville også være med på leken

Spillerbørs og folkebørsTrent fortsatte å levere i sin nye rolle, og to av forsvarskollegene ville også være med på leken

Trent Alexander-Arnold stortrives i sin nye rolle, og bidro med en ny målgivende. Andy Robertson slo gode cornere, og fikk også en målgivende. Mens Konaté-erstatter Joel Matip ble den store helten med sin susende heading som sikret alle tre poengene.

Kommentar 26.apr 22:41