Mason ble spurt om Trents nye rolle sentralt, men vil ikke ta spesielle grep

Ryan Mason hadde mye på hjertet i møtet med pressen fredag.

Litt over to timer etter Jürgen Klopp møtte media, var det Tottenhams midlertidige trener Ryan Masons tur.

31-åringen skal forsøke løfte laget etter Cristian Stellinis forferdige periode som sjef. Det ble en opptur torsdag kveld da de hentet opp 0-2 til 2-2 hjemme mot Manchester United.

– Andre omgang var positiv i går men vi er klar over at vi har ingen tid til å forberede for en kamp på Anfield søndag. Men vi vil restituere, dra dit som et lag og forhåpentligvis få et positivt resultat.

Lloris blir ikke klar

På Anfield må han klare seg uten en rekke spillere. 

– Hugo (Lloris) vil ikke være tilgjengelig søndag. De andre skadene vurderer vi dag for dag. Gutta har ikke trent ennå så vi vil se hvordan de føler seg på trening i ettermiddag.

35-årige Fraser Forster fortsetter med andre i buret. På skadelista ellers er navn som Emerson Royal, Ryan Sessegnon, Yves Bissouma og Rodrigo Bentancur.

Tottenham og Liverpool er alltid storkamp

13 år på rad har det blitt spill i Europa for Tottenham, men i likhet med Liverpool er de i en posisjon hvor de må kjempe for å fortsette med det.

Nå brenner det et blått lys for Everton, mens Spurs ga Liverpool et ørlite håp

Nå brenner det et blått lys for Everton, mens Spurs ga Liverpool et ørlite håp

Newcastle knuste Everton, mens Tottenham og Manchester United delte poengene.

Nå flyr Liverpool på formtabellen, mens Spurs sliter tungt

Nå flyr Liverpool på formtabellen, mens Spurs sliter tungt

I løpet av april har Liverpool hentet inn åtte av ni poeng på søndagens motstander.

– Helt ærlig tror jeg denne kampen alltid er stor på grunn av historien til de to fotballklubbene. Vi forstår vi har fem kamper igjen før sesongslutt og kampen på søndag vil ikke avgjøre utfallet av sesongen, men selvsagt forstår vi at Tottenham og Liverpool uansett når i sesongen og hvilke omstendigheter vil være en storkamp for spillerne og fansen også.

Tar ikke ekstra hensyn til Trent

Den tidligere midtbanespilleren ble også spurt om Trent Alexander-Arnolds nye rolle og trussel i Liverpool.

– Helt klart snakker vi om en eksepsjonell fotballspiller men de har mange forskjellige spillere som kan skape problemer for oss. De har vist det over årene og vi er klar over det. Fokuset for oss er ikke på en individuelt siden det handler om å stoppe dem som et lag og at vi opptrer som et lag med ballen og forhåpentligvis skade dem også.

Torsdag så vi en endring med Richarlison tilbake på laget. Brasilianeren spilte på venstre, Harry Kane slapp seg ofte dypt ned, mens Heung-min Son lå ute til høyre. Alle tre var sentrale ved begge målene mot United.

Avspark på Anfield er 17:30 søndag. Kampen kan du se med V sport PL/Viaplay.