Trent forteller om konsertbesøket sammen med Bellingham

Det vakte oppsikt at Trent Alexander-Arnold og Jude Bellingham gikk på konsert sammen i London i forkant av Englands landskamper i slutten av mars.

Trent Alexander-Arnold har kastet lys over hvordan han endte opp på Chris Brown-konsert i London sammen med Liverpool-linkede Jude Bellingham den 20. mars.

– Ja, jeg gikk på konsert med Bellingham, bekrefter Liverpools høyreback til Liverpools kampprogram. 

Alexander-Arnold forteller at han også har vært på Chris Brown-konsert tidligere, men da sammen med Andy Robertson, som ifølge scouseren ikke var like entusiastisk som han selv.

– Vi var flere som dro sammen på konsert, men Robbo virket ikke så veldig entusiastisk til å begynne med. Jeg tror egentlig ikke han hadde så lyst, men han ble dratt med, og jeg tror det endte med at han likte det.

– Jeg likte den første konserten så godt at jeg bestemte meg for å dra igjen, og Bellingham var i London, for han skulle spille for landslaget, så vi bestemte oss for å dra sammen, og alle så ut til å kose seg, sier Alexander-Arnold, som selv ikke var i den engelske landslagstroppen i mars.

Bestemmer seg snart

Kampen om Jude Bellingham ligger an til å bli sommerens store sak på overgangsmarkedet, og nå skal også den franske giganten PSG har meldt seg på i jakten sammen med Liverpool og Real Madrid. 

Det har blitt hevdet i Tyskland at 19-åringen vil ta sin beslutning i nær fremtid. 

I en artikkel i The Times nylig skrev journalist Paul Joyce at Liverpool vil gå all-in for å sikre seg den engelske landslagsspilleren. Joyce melder også at Bellingham nylig har gitt uttrykk for at han ønsker en overgang til Liverpool. Spørsmålet er selvsagt om man har midlene som skal til på Anfield.