Jürgen Klopp:– 4-4, åtte mål og en underholdende kamp for folket. Jeg koste meg ikke så mye

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med starten og avslutningen, men ellers hadde tyskeren lite positivt å melde om.

Flere mål i riktig bur, men også en haug med baller forbi Caoimhin Kelleher og Liverpool. Bortelaget var høyt oppe og lavt nede i løpet av 90 minutter på St. Mary's.

I ettermiddag fikk Jürgen Klopp se nedrykksklare Southampton score fire på mannskapet sitt. Tyskeren hadde et klart svar da han møtte pressen etter kampslutt.

– En vanvittig kamp, men litt for gal for min smak. Vi startet og avsluttet kampen veldig godt, men alt i midten var ikke bra. Det er så enkelt i dag, sier han til BBC.

De røde ledet faktisk kampen 2-0 etter kvarteret spilt, før det meste raknet i løpet av den neste timen. Ward-Prowse utlignet først, og så kom det tre mål til. Flere av mulighetene dukket opp etter svake personlige feil av Klopps spillere.

LEKKER: Kamaldeen Sulemana scoret sine to første mål for sesongen i ettermiddag. Her i duell med Joe Gomez.

LEKKER: Kamaldeen Sulemana scoret sine to første mål for sesongen i ettermiddag. Her i duell med Joe Gomez.

– Vi ga Southampton sjansen, og de var veldig klare for å ta den. Spillerne deres ville kose seg en siste gang i Premier League, og vi tillot dem det med svake pasninger i feile øyeblikk. Vi slapp inn fire mål på egen regning, sier tyskeren.

Han er likevel ikke bare negativ til dagens prestasjon. Med Cody Gakpo og Diogo Jota på scoringslisten jobbet laget seg tilbake i kampen, og på slutten kunne det også blitt tre poeng.

– Det kan jeg like! Mange tenkte kanskje at vi ville gi opp siden det var den siste serierunden, men guttene gjorde ikke det. Når vi spiller fotball på riktig måte er vi veldig gode.

Liverpool-treneren vil savne å møte Southampton i neste års Premier League. Sørkystklubben har vært en del av ligaen siden tyskerens ankomst i 2015.

– Southampton virker som en veldig flott klubb, med hele atmosfære og alt rundt det. Du forstår hvorfor det er en viktig klubb.

Det endte målrikt og underholdene mellom to lag som ikke hadde alt for mye å spill. Det er god underholdning, mener Klopp, selv om han ikke er spesielt fan. Nå skal tyskeren ta en velfortjent ferie.

– 4-4, åtte mål og en underholdende kamp for folket. Jeg koste meg ikke så mye. Hvis noen vil snakke om laget mitt i de neste seks ukene vil jeg ikke lytte til det, avslutter han.

De nest beste fortsatt ikke gode nok

Kampkommentar Southampton – LiverpoolDe nest beste fortsatt ikke gode nok

Jürgen Klopp fikk lite med nye og positive meldinger før ferien.

Kommentar 28.mai 20:27
Da forsvaret hadde tatt ferie i sola, var hvertfall angrepet på jobb

Spillerbørs og folkebørs etter Southampton - LiverpoolDa forsvaret hadde tatt ferie i sola, var hvertfall angrepet på jobb

Jürgen Klopp hadde nok ikke vært like avbalansert om kampen hadde hatt større betydning.

Kommentar 28.mai 19:34