Balagizi var tilbake etter langvarig skade, mens Doak var syk da U21-laget sikret seg andreplassen

Liverpool U21 slo Crystal Palace i London, og sikret seg andreplassen i Premier League 2.

CRYSTAL PALACE U21 - LIVERPOOL U21 0-1: Tenåringen James Balagizi fikk i januar et tilbakefall etter at han var gjennom en lyskeoperasjon i fjor høst, og låneavtalen med Crawley Town ble terminert. I dag var den unge Liverpool-spilleren i troppen til Liverpool U21 mot Crystal Palace for første gang siden han kom skadet tilbake fra Crawley, og fikk sine første minutter med kampaction siden 2. januar.

Ben Doak var ikke å finne i troppen, da han gikk glipp av kampen på grunn av sykdom.

Dette var U21-lagets siste kamp for sesongen, og de spilte i den hvite bortedrakten.

Crystal Palace hadde en stor sjanse midtveis i første omgang, men Omilabu traff ikke ballen rent fra kloss hold etter et innlegg havnet i beina hans.

Innbytteren scoret

Liverpool måtte gjøre et tidlig bytte, da Lee Jonas fikk en skade og ble erstattet av James McConnell, som tok steget opp fra U18-laget i dag. Luca Stephenson gikk ned på stopperplass da McConnell entret banen.

Ingen av lagene klarte å få ballen i mål i første omgang, hvor den nevnte sjansen til Omilabu var den største. Owen Beck skapte noen problemer for Palace når han skar inn i banen, ifølge rapportene fra London.

I andre omgang sendte den unge innbytteren McConnell gjestene i føringen etter en times spill, da han bredsidet ballen i mål etter en corner.

Senere i kampen ropte Crystal Palace på et straffespark etter en dytt i feltet, men fikk det ikke.

Balagizi fikk sitt innhopp

Mot slutten av kampen kom Balagizi inn til sin første kamp siden begynnelsen av januar.

Det ble med det ene målet i kampen, og med denne seieren sikret U21-laget seg andreplassen i Premier League 2, etter å ha vunnet sin tredje kamp på rad.

– Jeg er veldig godt fornøyd. Vi avslutter sesongen med 1-0 over West Ham, 4-0 over Fulham og 1-0 over Palace. Vi har vært resolutte i forsvar. Vi viste innsatsvilje og konsentrasjon helt til siste spark på ballen. Vi avsluttet sesongen sterkt, med tre gode seiere, noe som vi alle er veldig godt fornøyd med, sier manager Barry Lewtas til Liverpoolfc.com.

– Nå etter sesongenslutt er det fint å reflektere over individuelle spillere og hvordan de har utviklet seg. Vi har flere spillere som virkelig har blomstret, og det har vært fint å se. Jeg er veldig godt fornøyd, og har fortalt det til guttene. Både med hvordan de har prestert, hvordan de har trent, og hvordan de har vært med på alt vi har prøvd denne sesongen.

Liverpools lag: Davies; Miles, Jonas (McConnell 30), Koumetio, Beck; Corness, Stephenson, Norris; Frauendorf (Hill 67), Woltman (Balagizi 62), Stewart

Reserver: Poytress, Hughes

– Det er ikke hans feil at det ble en katastrofal sesong for ham

Jürgen Klopp mener at det er først i de siste kampene at Curtis Jones har fått vist hva som bor i ham.