Diogo Jota har fortsatt problemer med ryggen

Det er ikke sikkert matchvinneren mot Tottenham kan spille mot Fulham onsdag kveld.

– Diogo sliter litt med ryggen. Han kunne ikke trene før kampen mot Spurs, og har ikke trent etter kampen. Han er tvilsom til kampen mot Fulham. Jeg håper han kommer til hektene igjen, sa Jürgen Klopp under tirsdagens pressekonferanse.

– Han fikk skaden i kampen mot West Ham. En smell i ryggen, og han har vondt i ribbeina. Han klarte å spille mot Tottenham fordi han fikk en injeksjon eller noe, men han fikk en ny smell rett etter at han kom innpå.

Jota erstattet Luis Diaz etter 63 minutter mot Tottenham, og satte inn seiersmålet fire minutter på overtid. Dette feiret han med å sette seg på bakken, og simulere at han spilte playstation.

– Dere så kanskje målfeiringen hans? Han var ganske sen i bevegelsene når han satte seg ned. 

Liverpools medisinske team vil nå holde et våkent øye med Jota frem mot kampen mot Fulham onsdag kveld, på grunn av den nye smellen han fikk mot Tottenham. 

Firmino og Keita er tilbake i trening

Klopp kom også med en oppdatering på skadene til Roberto Firmino og Naby Keita, som begge er tilbake i trening etter sine respektive muskelskader, men som fortsatt ikke trener sammen med resten av laget.

– Bobby er tilbake i trening. Han ser bra ut, men er ikke klar for å spille kamp ennå. Men han gjør mer og mer, så vi venter på at han skal begynne å trene med laget igjen. Det samme gjelder stort sett også for Naby.

– Jeg tror det er så og si alt når det gjelder skader. Vi har selvsagt noen langtidsskader. De spillerne er ikke involvert i form av trening ennå.

Klopp avslørte hva som ble sagt mellom ham og Paul Tierney, og kom med siste nytt om skadene til Firmino og Keita

Pressekonferanse:Klopp avslørte hva som ble sagt mellom ham og Paul Tierney, og kom med siste nytt om skadene til Firmino og Keita

Jürgen Klopp møtte pressen for å prate om onsdagens kamp mot Fulham, men ble møtt med spørsmål om sin egen oppførsel i 4-3-seieren over Tottenham. En oppførsel han kan bli suspendert for.

Klopp kan få lang straff

Mirror:Klopp kan få lang straff

Liverpool-manageren kan bli utestengt i flere kamper, og kan også vente seg en klekkelig bot.