Flere klubber vil ha den utlånte midtbanespilleren

Aberdeen skal ha kommet til enighet med Liverpool, men Leighton Clarkson kan få flere alternativer.

Leighton Clarkson er blant de utlånte Liverpool-spillerne som virkelig har fått utbytte for avgjørelsen om å dra på lån. 21-åringen har levert varene for Aberdeen og blitt en av supporternes favoritter i løpet av sesongen som har gått. 

Noen fremtid på Anfield virker imidlertid ikke midtbanespilleren å ha, og det ser ut til å bli en permanent overgang som er mest sannsynlig til sommeren. 

Ble kåret til sesongens unge spiller

Ble kåret til sesongens unge spiller

Leighton Clarkson har dominert på utlån i den skotske toppdivisjonen.

Rykket ned på sesongens siste dag

De utlånte: Rykket ned på sesongens siste dag

Slik gikk det med de utlånte i helgen.

Aberdeen, som er klare for spill i Europa neste sesong etter å ha blitt nummer tre i skotske Premiership, og de ønsker å ha Clarkson med på laget. Press and Journal skriver at skottene allerede skal ha blitt enige med Liverpool og en overgangssum, men det betyr ikke nødvendigvis at vi er på «done deal»-stadiet.

Får konkurranse

Clarkson hintet muligens om hvor han ønsker at fremtiden skal ligge da han tvitret «Vi snakkes i Europa» etter sesongens siste hjemmekamp, men kanskje blir 21-åringen fristet av andre eventuelle bud.

Press and Journal skriver nemlig videre at Reading er blant de andre klubbene som viser interesse. Om det lokker med spill i League One neste sesong er kanskje heller tvilsom, men også klubber i Championship skal følge med på situasjonen. 

Tidligere har det også blitt rapportert at de to gigantene i Skottland, Celtic og Rangers, har latt seg imponere av Clarkson denne sesongen og at de ønsker å hente unggutten. 

Clarkson, som ble kåret til sesongens unge spiller i Aberdeen, har spilt tre kamper for Liverpools førstelag. Han har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt med de røde. Den skrev han under på i 2020. 

Nye opplysninger om budet på Carvalho

Nye opplysninger om budet på Carvalho

Liverpool skal ha avslått - men et salg virker å være aktuelt.

Van Dijk lover å jobbe som en gal for å føre Liverpool tilbake

Van Dijk lover å jobbe som en gal for å føre Liverpool tilbake

31-åringen melder at han har lært masse fra denne sesongen.