Pressekonferanse:Klopp avslørte hva som ble sagt mellom ham og Paul Tierney, og kom med siste nytt om skadene til Firmino og Keita

Jürgen Klopp møtte pressen for å prate om onsdagens kamp mot Fulham, men ble møtt med spørsmål om sin egen oppførsel i 4-3-seieren over Tottenham. En oppførsel han kan bli suspendert for.

Liverpool spiller hjemme på Anfield mot Fulham onsdag kveld, og Jürgen Klopp møtte i den forbindelse pressen i ettermiddag.

Du kan se pressekonferansen i YouTube-vinduet over, eller du kan lese vår tekstoppdatering:

Klopp om hamstringskaden sin

– Ingen scan for meg. Jeg ville ha vært ute i seks uker om jeg var en spiller.

Om skadesituasjonen

– Bobby Firmino er tilbake i trening. Han rekker ikke kampen. Det samme gjelder Naby Keita.

Om oppførselen sin mot Tottenham

– Hele situasjonen skulle ikke ha skjedd. Det var mange følelser involvert. Mye sinne i øyeblikket. Det var derfor jeg feiret som jeg gjorde. 

– Det var en situasjonen, jeg mente at Mo ikke gjorde noe galt. Tottenham fikk frispark, og scoret mål. Jeg burde ha vært glad da vi scoret, men jeg var fortsatt sint.

– Jeg kom ikke bort til fjerdedommeren før jeg strakk muskelen min. Det var det. Så kom Paul Tierney bort. Jeg forventet ikke et rødt kort. Jeg forventet et gult kort. Han sa til meg: "For meg er dette rødt kort, men fjerdedommeren mente det kun var gult kort." Jeg sa: "Rødt kort for hva?"

– Jeg vet Paul Tierney ikke gjør dette med vilje. Absolutt ikke. Men vi har en historie. Det har ikke skjedd med vilje, men det er likevel noe der. Det er følelsen. Dommerne er veldig sinte over det jeg sa. De sa jeg løy. Jeg løy ikke. Jeg skulle ikke ha sagt det jeg sa, men jeg løy ikke. Dette er ikke i mine hender lenger. Vi vant kampen 4-3 på spektakulært vis, men jeg skapte bare negative overskrifter.

– Jeg angrer virkelig på overskriftene jeg skapte. Jeg har ikke anelse om hva som skjer nå. Jeg har ikke hørt noe ennå.

– Jeg må trolig forvente en straff. Alle forteller meg at jeg vil bli straffet. Dommerne mener jeg har stilt spørsmål ved deres integritet, men nå som jeg sitter her helt rolig, kan jeg si at jeg ikke gjør det. Det røde kortet jeg fikk mot City var omtrent helt likt. Samme sted, og samme spiller involvert, Mo Salah.

Om Luis Diaz

– Da han kom inn i kampene tidligere var det en fornøyelse å se ham. Vi ga ham nok tid til å bli bra igjen. Vi tok ham med fra start for første gang, og han var helt topp. Han kan ikke spille 90 minutter ennå. Det er åpenbart at han er veldig sterk.

– Han gjorde et supert mål. Han har trent en stund, og selv om han har mistet en del muskelmasse, så er han tilbake. Vi satte ham inn, og han var topp. Det er veldig gode nyheter for oss.

Om sine angrepsalternativer

– Dersom jeg bare har tre spillere til tre posisjoner, så er det enkelt, men nå har vi fem navn på blokka, og da blir det en jobb å gjøre. Bobby er ute. Diogo sliter litt med ryggen. Han kunne ikke trene før kampen mot Spurs, og har ikke trent etter den. Han er tvilsom. Jeg håper han kommer til hektene igjen.

Om kampen mot Spurs

– Måten vi spilte på i starten var eksepsjonell. Det første kvarteret fikk vi ingen kontringer fra dem. Jeg ønsker å la det positive oppveie for det negative. Det var helt klart negative ting også, men jeg tar ikke det som var bra for gitt. Vi må gjøre det igjen.

Om å møte Fulham

– De har en flott sesong. De presterer fortsatt godt, men får kanskje ikke like gode resultater som tidligere. De er et veldig godt lag, og vi er klar over hvor gode de er.

Om støyen utenfra etter det som skjedde i helgen vil påvirke laget

– Om det jeg gjorde vil føre til mer press på laget? Jeg foretrekker at det er jeg som er i denne situasjonen, og ikke en spiller. Jeg kan ikke se at dette skal påvirke laget.