– Liverpool jakter tre midtbanespillere, men han er ikke en av dem

Manuel Ugarte er et navn som har blitt mye nevnt de siste ukene.

Er du aktiv på sosiale medier og følger med på ryktebørsen rundt Liverpool, vil det ha vært godt gjort å komme utenom navnet Manuel Ugarte de siste ukene.

22-åringen fra Sporting har blitt linket til Liverpool, og det har vært mange analyser på hvordan Darwins landslagskamerat vil passe inn i klubben.

Akkurat dét er et rykte vi kan se bort fra, ifølge Neil Jones i Goal.com

Trio – men ikke ham

Spillerens agent har antydet at det er interesse fra Liverpool, men ifølge Correio da Manha skal Sporting ha utelukket at de vil gå inn i noen samtaler om salg av spilleren.

Det er heller ikke aktuelt for Liverpool, ifølge Goal.com. Jones skriver at kilder på Anfield har avvist rapportene fra Portugal om de rødes interesse, og utelukker at klubben vil prøve å kjøpe ham denne sommeren. Han er ikke et overgangsmål.

Tre som fortsatt er overgangsmål er Alexis Mac Allister fra Brighton, Ryan Gravenberch fra Bayern München, og Mason Mount fra Chelsea. Mac Allister har det vært mye snakk om den siste tiden, og det virker som en avtale som kan være mulig å få i havn. Rundt Gravenberch har det lenge vært stille – men det jobbes tydeligvis i kulissene.

I Chelsea vil de snart få en ny manager i Mauricio Pochettino, og da vil en få mer klarhet i om Mount faktisk kommer til å forlate London-klubben denne sommeren. Dersom det er aktuelt, må det skje tidlig i overgangsvinduet for at de skal få salget inn i regnskapet for denne sesongen, og det vil trengs på grunn av Financial Fair Play etter den voldsomme kjøpefesten det siste året.

– Alle spillerne vi snakker med vet allerede at det ikke er noen Champions League-garanti neste sesong

– Alle spillerne vi snakker med vet allerede at det ikke er noen Champions League-garanti neste sesong

Jürgen Klopp fikk spørsmål om overgangsvinduet på fredagens pressekonferanse.

Nyheter 12.mai 21:38
Liverpool trenger mye hjelp for å ta seg til Champions League neste sesong – og flere av av de mulige hjelperne har mye å spille for

Liverpool trenger mye hjelp for å ta seg til Champions League neste sesong – og flere av av de mulige hjelperne har mye å spille for

Etter forrige helgs resultater har det plutselig blitt blåst nytt liv i kampen om fjerdeplassen, men Liverpool trenger mye hjelp.

Innsikt 12.mai 19:35