Mount kan se ut til å glippe for Liverpool

Manchester United favoritter i kampen om Chelseas Mason Mount.

Det kunne se ut som Mason Mount tok farvel for godt med sitt kjære publikum på Stamford Bridge etter sesongavslutningen mot Newcastle søndag ettermiddag. Midtbanespilleren har bare ett år igjen av kontrakten og har så langt ikke vist noen tegn til at han kommer til å forlenge. 

Dermed er Chelsea nødt til å selge, og at Liverpool følger med på situasjonen er ingen hemmelighet. Men forrige uke kom The Athletic med påstanden om at 24-åringen heller mot en overgang til Manchester United, og nå følger The Telegraph opp med liknende opplysninger. 

Mount skal foretrekke Manchester foran Liverpool

Mount skal foretrekke Manchester foran Liverpool

Gråtende Mac Allister takket av til Brighton-fansen

Gråtende Mac Allister takket av til Brighton-fansen

Treneren bekrefter at det kan ha vært hans siste kamp.

De skriver at Erik Ten Hag jobber for å signere spilleren, og at han føler seg trygg på at Mount vil komme til Old Trafford i løpet av sommeren. Også Arsenal skal være interessert i den engelske landslagsspilleren. 

«Revansje» for Gakpo?

Ten Hag kan i så fall få en liten «revansje» for Liverpools kjøp av Cody Gakpo. Det var ingen tvil om at Manchester United-manageren ønsket å hente nederlenderen til Old Trafford, men Gakpo valgte i stedet Liverpool. 

Spørsmålet er om Uniteds eiere, Glazer-familien, ønsker å punge ut for overganger samtidig som det er usikkerhet rundt deres eierforhold. De har mottatt bud fra Sir Jim Ratcliffe og Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani fra Qatar, men har til gode å akseptere et av budene.

Chelsea, som mandag bekreftet at Mauricio Pochettino er klubbens nye manager, er nødt til å selge spillere for å holde seg innenfor FFP-kravene, og et salg av Mount vil gi dem mer spillerom på overgangsmarkedet. 

Liverpool er på sin side favoritter til å sikre seg signaturen til Alexis Mac Allister, som søndag så ut til å ta farvel med Brighton. 

Mange svake karakterer på sesongens siste folkebørs

Folkebørsen: Mange svake karakterer på sesongens siste folkebørs

Liverpool scoret fire selv, men skal vi tolke folkebørsen la leserne mer vekt på de fire målene som kom den andre veien mot Southampton.

Nye opplysninger om budet på Carvalho

Nye opplysninger om budet på Carvalho

Liverpool skal ha avslått - men et salg virker å være aktuelt.