Nye opplysninger om budet på Carvalho

Liverpool skal ha avslått - men et salg virker å være aktuelt.

Fra å være en viktig del av troppen i starten av sesongen har vi knapt sett Fabio Carvalho etter VM-pausen, og nå kan ting tyde på at Liverpool-karrieren bare varte i én sesong. 

Tidligere mandag kom liverpool.no-spaltist David Lynch med nyheten om at de røde har mottatt et bud fra en klubb som er klar for Champions League, og at Fabio Carvalho motvillig har innsett at han trolig blir nødt til å dra i sommer. 

Carvalho klar til å forlate Liverpool permanent, og det har allerede vært bud på 20-åringen

Carvalho klar til å forlate Liverpool permanent, og det har allerede vært bud på 20-åringen

Champions League-klubb skal ha ønsket seg fjorårets sommersignering.

Rykket ned på sesongens siste dag

De utlånte: Rykket ned på sesongens siste dag

Slik gikk det med de utlånte i helgen.

The Athletic kom deretter med de samme opplysningene, og la til at klubben som har lagt inn bud ikke spiller i Premier League. Liverpool skal imidlertid ifølge opplysningene til journalistene James Pearce og Caoimhe O'Neill ha avslått budet. 

Nå har også Fabrizio Romano kastet seg på nyheten. Han skriver at Liverpool i utgangspunktet ikke ønsker å selge, men at de kan bli fristet dersom et eventuelt bud inneholder en tilbakekjøpsklausul. Romano går dermed litt lenger enn The Athletic, som skrev at de røde ikke har planer om å selge i det hele tatt. 

Blir neppe å se neste sesong

Uansett om Liverpool ønsker å la den unge portugiseren gå permanent eller ikke, virker det lite sannsynlig at vi får se Carvalho i den røde trøyen neste sesong. Jürgen Klopp bekreftet nemlig nylig at et utlån kan være aktuel.t 

– Det er en mulighet for at han vil gå ut på lån. Dette har ikke vært Fabios beste år i karrieren, men kanskje har det vært det viktigste. Ingen spillere har imponert meg mer enn Fabio, sa Klopp før helgen. 

– Han er en talentfull ung gutt som kom her med store drømmer og forventninger. Det gikk fint i starten, men så har det ikke blitt sånn i resten av sesongen. Likevel vil arbeidsmoralen gi ham en fantastisk karriere, sa Klopp.

Om den karrieren blir hos Liverpool eller en annen klubb, gjenstår å se. 20-åringen har spilt 21 kamper og scoret tre mål for de røde etter overgangen fra Fulham i fjor. 

Årets femteplass gir Liverpool mer penger enn fjorårets sølv

Årets femteplass gir Liverpool mer penger enn fjorårets sølv

De ekstra midlene kan komme godt når stallen skal fornyes.

«Dette bør skjære dypt. De burde ha det vondt. Lærdom må bli tatt for å sikre at denne sesongen er et engangstilfelle i stedet for tegn på ting som kommer»

Dette skriver avisene etter sesongavslutningen: «Dette bør skjære dypt. De burde ha det vondt. Lærdom må bli tatt for å sikre at denne sesongen er et engangstilfelle i stedet for tegn på ting som kommer»

Da sluttsignalet gikk var det en slags lettelse for at sesongen var over, men kan Liverpool reise seg til neste?

Innsikt 29.mai 10:59