Sen scoring senket damelaget

Liverpool FC Women gikk på et knepent tap for sterke Chelsea i London.

CHELSEA WOMEN - LIVERPOOL WOMEN 2-1: En sen scoring for vertene sørget for at Liverpools damelag tapte 2-1 for Chelsea i Women's Super League onsdag kveld.

Finske Emma Koivisto sendte Liverpool i føringen fra kloss før to minutter var passert på kampuret. Shanice van de Sanden sendte en pasning frem til Nathasha Dowie på venstresiden, og Dowie la ballen inn i feltet mot bakre stolpe. Der var Koivisto på plass, og satte ballen kontant i mål.

Chelsea presset på for et utligningsmål, og det var nære på da Sunndals-jenta Guro Reiten lurte Liverpools offsidefelle, men Liverpool-keeper Faye Kirby reddet hennes lave skudd. Kirby måtte så gjøre en enda bedre redning for å stoppe en heading fra Sam Kerr, og Jessie Fleming hadde også et skudd like over fra 20 meter for vertene.

Hjemmelaget dominerte kampen, og fikk til slutt lønn for strevet i det 41. minutt. Tidligere Liverpool-spiller Niamh Charles headet en corner i mål, og dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-1.

Liverpool kunne faktisk ha gjenvunnet ledelsen like før lagene gikk i garderoben, da Shanice van de Sandens avslutning ble reddet av Chelseas-keeper og Dowie ikke klarte å komme først på returen.

Bellingham skal muntlig ha blitt enig med Real Madrid

Real Madrid nærmer seg en overgang for Jude Bellingham.

Sesongen er over for Thiago

Thiago Alcantaras skade gjør at vi ikke kommer til å se ham igjen denne sesongen.

Ble baktunge

Chelsea fortsatte å legge press på Liverpool i andre omgang, og de røde mistet også Ceri Holland, som fikk en nakkeskade.

Liverpool var imidlertid nær scoring etter en times spill, da Dowie såvidt ikke rakk Koivistos innlegg fra høyre.

Liverpool ble mer og mer baktunge utover i kampen, og Reiten hadde en ball i nettet etter 83 minutter, som ble annullert for en marginal offside.

MATCHVINNEREN: Sam Kerr satte inn vinnermålet for Chelsea.

Dermed så det ut som Matt Beards mannskap skulle få med seg et sterkt poeng fra hovedstaden, men så dukket Sam Kerr opp og satte inn vinnermålet for blåtrøyene fire minutter før slutt.

Trass i tapet så ligger Liverpool fortsatt på sjuendeplass på tabellen med 19 poeng, og det er åtte poeng ned til tabelljumbo Reading. Bare ett lag rykker ned, så Liverpool trenger bare en seier på sine tre siste kamper for å sikre fornyet kontrakt i Women's Super League.

Chelsea ligger på tredjeplass, men kan passere de to Manchester-lagene foran seg på tabellen, om de vinner sine to hengekamper.

Liverpools lag: Kirby, Koivisto, Roberts, Matthews, Bonner, Hinds, Taylor (Robe 68), Kearns (Humphrey 82), Holland (Lundgaard 60), Van de Sanden (Stengel 68), Dowie.

Ubenyttede reserver: Laws, Cumings.