Skal ha startet forhandlinger med Nice

Liverpool er på midtbanejakt – og ser igjen mot Frankrike.

I april meldte Miguel Delaney at Liverpool så mot Khephren Thuram som et mulig overgangsmål denne sommeren. Siden det har det vært stille en stund, og Dominic King i Daily Mail skrev for tre uker siden at det var en spiller de røde har fulgt, men ikke kom til å kjøpe denne sommeren.

Ifølge rapporter fra fransk media er det nå en endring på det – og utvikling i saken. L’Equipe melder tirsdag kveld at Liverpool har startet samtaler med Nice om et kjøp av den 22 år gamle midtbanespilleren.

Han er sønnen til den franske legenden Lilian Thuram. Khepren er en defensiv midtbanespiller som i mars fikk sin debut for det franske laget.

Startet samtaler

Hugo Delom i L’Equipe melder at Liverpool har sett seg ut Nice-spilleren som en av minst to midtbanespillere de ønsker å kjøpe denne sommeren, og har startet samtaler med den franske klubben. 

Det skal ikke være en enkel overgang å få til, for Nice sin innstilling er at de ikke vil selge ham i år. De skal verdsette spilleren til 60 millioner euro – i overkant av 51 millioner pund med dagens kurs.

Denne sesongen har han spilt 48 kamper, scoret to mål og levert åtte målgivende fra sin dype midtbaneposisjon for Nice. Nice har hatt en skuffende sesong, og er nummer ni når én ligarunde gjenstår.

De kommer ikke til å spille europacup til høsten.