– Vi har vært tålmodige med ham, men nå ser det helt topp ut

Luis Diaz kan få mer spilletid i kampene som kommer.

Mot Tottenham var Luis Diaz i startoppstillingen igjen for første gang siden bortekampen mot Arsenal i oktober, da han pådro seg kneskaden han senere slo opp. Etter over seks måneder tilbake var han inne igjen fra start, scoret et flott mål, og spilte litt over en time.

Jürgen Klopp snakket om colombianeren på tirsdagens pressekonferanse.

– For et mål. Stort, helt supert! Allerede i kampen tidligere da han kom inn var det veldig gledelig å se. Vi har nå forhåpentligvis gitt ham nok tid slik at alt vil sette seg. Han har trent en stund, og startet veldig bra da han kom tilbake på trening, sa Klopp til pressen.

Allerede i mars var Diaz tilbake i delvis trening, sammen med akademispillerne. Det var et håp om at han skulle rekke bortekampen mot Real Madrid i starten av måneden, men han måtte vente ytterligere tre uker. Klopp forklarer hvorfor det måtte bli slik.

– Slik det er etter langtidsskader, så kan du se at litt av kraften er svekket, og at de mangler litt skarphet her og der. Vi har latt ham være og komme gjennom det. Nå har vi hatt ham i startoppstillingen for første gang, og det var helt topp.

– At han ikke kan spille 90 minutter var klart, men i lange perioder og så lenge han var på banen var han veldig, veldig sterk. Så det er gode nyheter for oss, sa Klopp.

Mot Fulham på onsdag kan det bli flere minutter på Diaz. Da regnes Diogo Jota som usikker.

Allerede onsdag er det ny kamp – hvem bør starte?

Allerede onsdag er det ny kamp – hvem bør starte?

Liverpool tar imot Fulham på onsdag.

Velg lag 02.mai 16:21
– Det var en situasjon som ikke skulle skjedd, som oppsto på grunn av følelser og sinne

– Det var en situasjon som ikke skulle skjedd, som oppsto på grunn av følelser og sinne

Jürgen Klopp snakket mye om situasjonen med dommer Paul Tierney på tirsdagens pressekonferanse.

Veldig nær med Darwin

I kampprogrammet til Tottenham-kampen var det et intervju med 26-åringen, som snakket om tiden sin i Liverpool og forholdet til lagkamerat Darwin Nunez.

– Siden jeg kom hit har jeg alltid ønsket å gi absolutt alt, og 100 prosent hele tiden. Det er en drøm som går i oppfyllelse, så jeg vil alltid prøve å prestere på mitt beste nivå hver gang.

– Jeg har fått hjelp fra lagkameratene mine, som har hjulpet meg med å bli vant med fotballen og språket, og har fått meg til å føle meg komfortabel. De har gjort at jeg har følt meg som hjemme i hver eneste treningsøkt, og det var en viktig faktor for at jeg skulle finne meg til rette så raskt, sier han.

GODE VENNER: Darwin Nunez og Luis Diaz har funnet tonen.

GODE VENNER: Darwin Nunez og Luis Diaz har funnet tonen.


Han er blitt veldig god venn med Darwin, som kom i fjor sommer. Også han kom fra portugisisk fotball, fra Portos rival Benfica.

– Vi er veldig nære hverandre. Vi er nesten sammen hvert eneste sekund fra øyeblikket vi kommer på trening til vi drar igjen. Det er veldig kult å ha ham som lagkamerat, og jeg er stolt over at jeg kan spille sammen med ham, for jeg vet hvilken god spiler han er, og hvilke ferdigheter og kvaliteter han bringer til oss som lag, sier han.

Da Liverpool kjøpte Diaz i januar i fjor, ble det sagt at de røde kjøpte den beste spilleren i Portugal. Da Darwin kom seks måneder senere ble det sagt at de hadde gjort det igjen.

– Vi har snakket om storkampene mellom Porto og Benfica som vi har spilt mot hverandre, og det var alltid utrolige kamper. Det er alltid som en finale når de to lagene møtes. Alle ga absolutt alt, og det var fantastisk. Vi har spøkt mye med situasjoner i de kampene. Det var gøy, men nå har jeg ham på lag og det er fantastisk fordi jeg vet hvilke kvaliteter han kan bidra med, og jeg vet at han kommer til å bidra stort.

De to eneste Fulham-spillerne som har spilt samtlige ligakamper fikk stygge skader på søndag

De to eneste Fulham-spillerne som har spilt samtlige ligakamper fikk stygge skader på søndag

Selv om to av hans viktigste kort ble skadet mot Manchester City, ser Fulham-manager Marco Silva oppgjøret på Anfield som en flott utfordring.

Diogo Jota har fortsatt problemer med ryggen

Diogo Jota har fortsatt problemer med ryggen

Det er ikke sikkert matchvinneren mot Tottenham kan spille mot Fulham onsdag kveld.