Vil kreve det samme for Rice som Dortmund får for Bellingham

West Ham med advarsel til de som skulle være ute etter Declan Rice.

West Ham har langt på vei sikret plassen i Premier League, og nå kan de rette fokuset mot semifinalen i Europa Conference League, der de skal møte AZ Alkmaar. En triumf i den turneringen vil bety spill i Europa League neste sesong, men det er ikke sikkert det er nok for å overbevise Declan Rice om å bli i klubben. 

24-åringen har vært lagets soleklart beste spiller denne sesongen, og senest i helgen vartet han opp med en bunnsolid prestasjon da West Ham hjalp Liverpool i topp fire-kampen ved å slå Manchester United 1-0. 

Etter snart ti år i London-klubben kan det nå snart være slutt for midtbanespilleren, som er på radaren til flere storklubber. Men West Ham kommer ikke til å la Rice gå billig, ifølge The Telegraph

– Liverpool følger Nicolo Barella tett

– Liverpool følger Nicolo Barella tett

Ryktebørsen 09.mai 21:21
Dette er midtbanespillerne Liverpool nå linkes til

Stor oversikt: Dette er midtbanespillerne Liverpool nå linkes til

Etter at de røde gjorde det klart at det ikke blir Jude Bellingham-kjøp, har det blitt liv på ryktebørsen.

Innsikt 29.apr 19:54

Bellingham setter standarden

Avisen skriver tirsdag at West Ham vil vise til hva Jude Bellingham eventuelt går for fra Dortmund i sommer. 19-åringen skal etter sigende være i konstruktive samtaler med Real Madrid, og det snakkes om en prislapp på opp mot 130 millioner pund. 

Skulle West Ham mene alvor vil Liverpool neppe være med videre i kampen om Rice, ettersom det var nettopp prisen som gjorde at de røde trakk seg fra kampen om Bellingham. Spørsmålet er om West Ham kan la seg lokke til å selge til en noe lavere pris dersom de trenger midler for å skaffe seg sine egne overgangsmål, blant dem Southamptons James Ward-Prowse. 

Daily Mail skrev tidligere tirsdag at London-klubben er forberedt på at dette blir sommeren Rice selges. Det skal være Arsenal som er i førersetet i jakten på den engelske landslagskapteinen, men at han også beundres av Liverpool, Chelsea og Manchester United, som alle følger situasjonen. 

Har bedt om å få starte neste sesong på bortebane

Har bedt om å få starte neste sesong på bortebane

Utbyggingen av Anfield Road Stand er i rute, men klubben ønsker å sikre seg en ekstra uke før åpning.

Ble kåret til sesongens unge spiller

Ble kåret til sesongens unge spiller

Leighton Clarkson har dominert på utlån i den skotske toppdivisjonen.