– VM-vinneren står høyt på Liverpools ønskeliste

Det blir mer og mer klart at Liverpools interesse for Alexis Mac Allister er reell.

Det har blitt rapportert en stund at Liverpool er blant klubbene som viser interesse for Alexis Mac Allister denne sommeren.

Det er ikke forventet at Brighton vil stå i veien for 24-åringen og ønsket hans om en overgang denne sommeren, og representantene han skal være i dialog med flere interesserte klubber, ifølge en rapport fra Fabrizio Romano for noen uker siden. Det skal være håp om en overgang tidlig i overgangsvinduet.

Nå skriver også Paul Joyce i The Times at han er et navn som står veldig høyt på Liverpools ønskeliste denne sommeren. Når Joyce skriver slikt er det verdt å merke seg, for han er kanskje den med aller høyest treffprosent når det kommer til saker om Liverpool FC. 

VM-vinner

Mac Allister var med på å vinne VM med Argentina, og har hatt en veldig god sesong med Brighton. Han står med 10 mål og to målgivende på 33 kamper denne sesongen.

Spilleren, som fyller 25 år på julaften, har vært veldig lite skadeplaget i sin karriere. Ifølge Transfermarkt har han hatt to perioder der han mister kamp. Den ene var i litt over en måned i 2020 da han hadde en virusinfeksjon og mistet tre kamper, og i februar 2021 mistet han én kamp med en ryggskade. 

Det er ventet at Mac Allister vil koste over 50 millioner pund.

Sesongen er over for Thiago

Sesongen er over for Thiago

Thiago Alcantaras skade gjør at vi ikke kommer til å se ham igjen denne sesongen.

Allerede onsdag er det ny kamp – hvem bør starte?

Allerede onsdag er det ny kamp – hvem bør starte?

Liverpool tar imot Fulham på onsdag.

Velg lag 02.mai 16:21