Fabrizio Romano:Hevder Alexis Mac Allister er klar for Liverpool

Fabrizio Romano melder om en overgangssum på «bare» 35 millioner pund.

Liverpools første kjøp for sommeren skal være i boks, ifølge Fabrizio Romano. Alexis Mac Allister er klar for Jürgen Klopps mannskap, og overgangen ser ut til å være et skikkelig røverkjøp.

Den italienske journalisten melder om en prislapp på «bare» 35 millioner pund, noe som er langt lavere enn først forventet.

Papirene skal være skrevet under, og en offentliggjøring forventes å komme snart. Liverpool FC har fremdeles ikke kommet med en oppdatering.

Ulike rykter

Daily Mail har skrevet £60 millioner som overgangssum. Mirror mener prisen vil ligge lavere enn det. The Independenthar plassert klausulen mellom £45-55 millioner. The Telegraph omtaler det som en avtale på £40 millioner+. 

Trolig vil den endelige summen holdes hemmelig av partene. The Timespåpeker at tidligere er intervallet £45-61 millioner nevnt.

Fabrizio Romano på sin side ordla seg slik: «Liverpool vil betale utkjøpsklausulen i løpet av de neste dagene, betydelig mindre enn den rapporterte £60m-prisen», og er på linje med The Guardian.

Det ser ut til å bli en betydelig mindre sum enn £60 millioner. Argentineren har hatt en utkjøpsklausul i kontrakten sin med Brighton, men detaljene har ikke blitt offentliggjort.

Dette vil Mac Allister trolig koste

Dette vil Mac Allister trolig koste

Argentineren blir billigere enn hva mange rapporterte tidligere.

Mac Allister har fullført den medisinske testen

Mac Allister har fullført den medisinske testen

24-åringen kan bli presentert som Liverpool-spiller i dag.