Ings og Woodburn  Begge på scoringslisten for Liverpool U23.

Liverpool U23 - Leicester U23 4-0

Danny Ings, Ben Woodburn, Harry Wilson og Ovie Ejaria scoret målene, alle i 1.omgang, da Leicester greit ble satt på plass for andre gang på to dager.

Sluttrapport: Leicester greide å tette bedre igjen etter pause, selv om Liverpool kunne og burde ha bokført en enda større seier. Trent Alexander-Arnold, Ovie Ejaria og Ben Woodburn var med seniortroppen til USA i sommer, og med Jürgen Klopp på tribunen fortsatte de å gjøre et godt inntrykk i denne kampen. Danny Ings fikk nye 90 minutter i kroppen, og det ble også en debut for spanske Juanma, i hva som har vært en god uke for Liverpool FC.

87.min: Innbytter Lennon med en bra avslutning fra skrått hold, men keeper redder med føttene.

84.min:
Woodburn ut og amerikanske Brooks Lennon inn for Liverpool.

79.min:
Leicester er svært nære da Muskwe skyter på innsiden av stolpen fra 16 meter.

74.min: Barnes prøver å bryte igjennom fra midtbanen hos Leicester, men skuddet skaper ikke særlig problemer for Kelleher.

71.min:
Liverpool bytter inn Juanma og Brannagan for Whelan og Chirivella.

63.min:
En lang ball fra Ilori finner Wilson på løp, som legger tilbake til Chirivella. Spanjolen sender ballen i stolpen fra drøyt 16 meter.

61.min:
Høyrebente Connor Randall vender opp fra sin posisjon som venstreback, men forsøket på å finne motsatt kryss går en meter utenfor.

50.min:
Reservelaget fortsetter der det stevnet, og i løpet av de første fem minuttene har både Ilori og Ejaria hatt gode sjanser. 

PAUSE: Et ungt Leicester har blitt flere nummer for små mot et Liverpool hvor flere spillere har førstelagserfaring. Spesielt på flankene har unggutter som Trent Alexander-Arnold og Ben Woodburn boltret seg, foran Jürgen Klopp på tribunen. Danny Ings har også fått noen nyttige minutter på topp. Det kan bli mer moro i 2.omgang.


1.OMGANG

41.min:
Leicester bytter inn Sheriff for Rowe.

36.min:
Chirivella spiller til Alexander-Arnold, som er på nok et langt løp fra høyrebacken. Scouseren tar med seg ballen og setter ballen på innsiden av den bortre stolpen, før den går ut igjen.


34.min: 4-0 - Et langt angrep ender med at Wilson finner Ejaria med et presist overlegg mot bortre stolpe, og midtbanespilleren kan kaste seg frem og heade inn ballen fra kort hold.

20.min: 3-0 - Chirivella prøver å spille Woodburn igjennom, keeper rykker ut men får ikke ordentlig tak i ballen og Harry Wilson snapper den før han kan score enkelt.

18.min:
God sjanse for Leicester da Tiago Ilori sleiver med en klarering og Rowe skyter utenfor fra 8-9 meter.

16.min: 2-0 - Høyreback Trent Alexander-Arnold slår lavt, hardt og presist mot bortre stolpe, hvor Ben Woodburn dukker opp og kan sette ballen i nettet fra kort hold.

14.min:
Danny Ings får applaus da han prøver en brasse fra 16 meter, men ballen går en meter over tverrliggeren.

9.min:
Ben Woodburn slår et langt overlegg mot bortre stolpe. Harry Wilson får hodet på ballen, men headingen har ingen kraft og keeper redder greit. God sjanse som Wilson burde fått mer ut av.

3.min: 1-0 - Unge Woodburn kommer fram på venstresiden, innlegget går via en forsvarsspiller til Danny Ings. Spissen har en enkel jobb med å sette inn ledermålet.

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, Ilori, Whelan (Juanma 71), Randall, Stewart, Ejaria, Chirivella (Brannagan 71), Wilson, Woodburn (Ings 84), Ings  Innbyttere: Firth, Brewitt, Lennon

Leicester: Iversen, Wood, E. Moore, Johnson, Knight, Barnes, Miles, Ndukwu, Muskwe, Rowe (Sheriff 41), Mitchell  Innbyttere: Domej, Bramley, Martis, Uche

Juanma, som sitter på benken til Liverpool, er en 19-årig spanjol med fortid i Barcelona. Han skal nettopp ha fått spilletillatelse og trener Michael Beale sier til LFC TV at han ikke har hatt noen skikkelig pre-season og er ikke i toppform fysisk. Beale regner med at det vil gå en måned før en får se tilnærmet den spilleren som Liverpool har kjøpt.

Del

Liverpool U23

26.10.2017 14:52

– Mentalt sterkere av skaden

Etter 28 mål sist sesong og sju så langt i denne, håper Harry Wilson han snart får sjansen på førstelaget igjen.

23.10.2017 19:26

Vi fulgte kampenSlo United 3-1

Liverpool var det klart beste laget i U23-kampen.

23.10.2017 10:25

Liverpool U23 mot Man Utd

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.02.2018 kl 20:47

Trening med Clyne, men uten Gomez

Jürgen Klopp har en så godt som skadefri tropp å velge fra foran helgens kamp mot West Ham, og det var sol og smil på dagens økt på Melwood.

+
20.02.2018 kl 14:10

Woodburn spiller mot United i Youth League

Gode nyheter for Steven Gerrard.

+
20.02.2018 kl 11:37

– Potensialet er stort. Ellers ville de ikke hatt kontrakt med Liverpool

Peter Krawietz snakker utlånsavtalene som ble gjort på tampen av overgangsvinduet, og om Pep Lijnders.

+
20.02.2018 kl 09:18

Har vist på trening at formen er i anmarsj

Sadio Mané er på vei tilbake til toppformen, ifølge manageren.

+