OMORGANISERING:  LFC har blinket ut ny sportsdirektør.

Omorganisering etter Ian Ayre:Michael Edwards blir ny sportsdirektør

Som allerede medlem av «transferkomiteen» vil Michael Edwards fra neste sesong arbeide tett sammen med Jürgen Klopp i nyopprettet stilling som sportsdirektør.

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC kommer til å ansette Michael Edwards som ny sportsdirektør. Han har nå tittelen teknisk direktør, etter stadig å ha steget i gradene siden Damien Comolli hentet ham inn som analysesjef i 2011. Han var «director of technical performance» fra 2013 og fikk tittelen teknisk direktør i 2015.

Edwards er medlem av den omstridte «transferkomiteen og skal ha hatt et noe anstrengende samarbeid med tidligere manager Brendan Rodgers. Ifølge Echo skal han imidlertid ha full støtte fra Jürgen Klopp, som har arbeidet tett med Edwards i 13 måneder.

Klopp skal ha arbeidet under tilsvarende forhold i Borussia Dortmund som det FSG nå skal legge opp til med en sportsdirektør.

Michael Edwards vil overta rollen til nåværende administrerende direktør Ian Ayre med å ha fullt ansvar for transfer- og kontraktsforhandlinger, når sistnevnte forlater klubben etter sesongslutt.

Edwards vil ha ansvar for å hente inn spillere til både førstelag og til akademiet, men Jürgen Klopp vil fortsatt ha det siste ordet angående alle signeringer.

Del

Michael Edwards

02.06.2017 10:33

Torbjørn Flatin om ny daglig leder i LFCLiverpools nye lederkabal

Eierne FSG har nå på plass den ledelsen, både forretningsmessig og sportslig, som de mener vil gi de røde suksess.

04.11.2016 11:00

Dette er Liverpools nye sportsdirektør

– Det er ingen hemmelighet at jeg liker konseptet med en sportsdirektør, og jeg har jobbet under denne modellen tidligere, sier Jürgen Klopp om ansettelsen av Michael Edwards.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 09:02

– Nå har vi vår preseason

Å bli slått ut av ligacupen har gitt Liverpool en mulighet til på hente seg litt inn igjen, men Klopp mener FA må gjør endringer.

+
20.01.2018 kl 23:18

Klopp har ikke hastverk med å bruke Coutinho-pengene

Jürgen Klopp vil ikke forhaste seg med å bruke Coutinho-pengene. Han peker isteden på spillere han mener kan fylle tomrommet.

+
20.01.2018 kl 19:08

Ingen blemmer for topplagene

Målene rant inn for Liverpools konkurrenter lørdag.

+
20.01.2018 kl 17:56

Er det riktig å selge Daniel Sturridge nå?

Liverpool.no-redaksjonen om keepersituasjonen, Daniel Sturridge og laget mot Swansea.

+