LEDER U23-LAGET  Mike Garrity har ansvaret for Liverpool U23 inntil klubben har ansatt erstatter for Michael Beale.

Mike Garrity skal lede U23-laget mot Arsenal på mandag

Michael Beale har forlatt Liverpool for å bli assistentmanager i brasilianske Sao Paulo, og Anfield-klubben har fortsatt ikke funnet en ny permanent U23-manager.

Liverpool U23 er vertskap for Arsenal mandag kveld. En kamp som skal spilles på Anfield. Sjefen på hjemmelagets innbytterbenk blir Mike Garrity.

– Vi gleder oss virkelig til å spille på Anfield for første gang denne sesongen, når vi er vertskap for Arsenal mandag kveld. Vi fikk aldri sjansen til å spille der forrige sesong, på grunn av byggingen av nye Main Stand. Hver gang vi får muligheten til å spille på førstelagets arena føles det som et privilegium og en ære, uttaler Garrity til Liverpoolfc.com.

– Nå som Michael Beale har forlatt oss, blir det jeg og vår utviklings- og analysesjef, Tim Jenkins, som vil lede laget på mandag. Tim er en fin fyr, som gjør en god jobb. For oss er dette en vanlig dag på jobb, og det er også budskapet vi har til spillerne.

– Vi ønsker Mick alt godt. Vår jobb blir nå å utvikle disse spillerne videre, og fortsette fremgangen. Mick er en fin fyr, og en god trener. Jeg har virkelig satt pris på å jobbe sammen med ham. Vi tenkte veldig likt, og så fotball på samme måten. Vi liker begge å utvikle spillere. Det føles veldig spesielt når en spiller du har vært med på å utvikle får sjansen for førstelaget, fortsetter Garrity.

– Vi burde slått West Bromwich

Beales siste kamp for U23-laget ble 1-1 kampen mot West Bromwich i Premier League Cup på tirsdag.

– Vi følte det var en kamp vi burde ha vunnet lett. Laget gjorde alt vi ønsket av dem, bortsett fra å score vinnermålet. West Bromwich scoret først, mot spillets gang, men vi er godt fornøyd med responsen fra våre gutter. I andre omgang foregikk alt på West Bromwich sin banehalvdel, og som trener tror jeg aldri jeg har vært involvert i en kamp med så mye enveiskjøring tidligere.

– Cameron Brannagan gjorde et flott mål da han utlignet, og vi forsøkte hardt å få vinnermålet, men klarte det bare ikke. West Bromwich skal ha honnør for at de forsvarte seg veldig bra, og målvakten deres gjorde noen strålende redninger. Vi har ingen ting å utsette på innsatsen til våre gutter.

Sheyi Ojo spilte hele kampen etter sin langvarige ryggskade.

– Vi snakket med Sheyi i pausen, og sa vi krevde litt mer av ham, for han har så mye å gi. Når han har dagen kan han gi enhver spiller og et hvert lag problemer med sin fart og styrke. Men vi må huske på at han har vært ute mesteparten av denne sesongen, og akkurat har kommet tilbake.

90 MINUTTER  Sheyi Ojo fikk en nyttig gjennomkjøring mot West Bromwich.

– Han spilte 65 minutter i sin første kamp etter skaden, mot Leicester, og fikk 90 minutter på tirsdag. Det vil ha gjort ham godt. I andre omgang så vi Sheyi på sitt beste, hvor han tok seg forbi forsvarere og fikk lagt noen gode innlegg som skapte store problemer for West Bromwich. Jo flere minutter han får på baken, jo sterkere vil han bli. Han er et stort talent.

Flere spennende spillere

Garrity mener han råder over flere spennende spillere på U23-laget.

– Noen av guttene, som Trent Alexander-Arnold, Ovie Ejaria og Ben Woodburn, har fått prøve seg på førstelaget den siste tiden, noe som gir alle på akademiet et løft. Vårt mål er jo nettopp å se at spillerne tar steget opp i førstelagstroppen.

HAR TATT STEGET OPP  Ben Woodburn har spilt seg inn i førstelagsdiskusjonen.

Noen av spillerne som skal i aksjon mot Arsenal mandag kveld, vil spille sin aller første kamp på Anfield.

– Det er et stort øyeblikk for alle spillere som drar på seg den røde trøya. Det blir ikke mye bedre enn det, og du må nyte øyeblikket, ta vare på muligheten, og uttrykke deg selv ute på banen. Hver eneste kamp du får for Liverpool er en mulighet. Det er alltid folk som ser hver bevegelse du gjør, og når du spiller på Anfield mot et godt lag som Arsenal, blir alt satt under lupen.

– Nøkkelen for guttene på mandag blir å nyte opplevelsen, og konsentrere seg om spillet. De må ikke bli nervøse, men bare konsentrere seg om å spille sitt normale spill.

Vant i London

– Vi har stor respekt for Arsenal. De har alltid hatt et rykte på seg for å produsere gode juniorspillere, men vårt fokus vil være på eget lag og hva vi kan gjøre.

Liverpool U23 slo Arsenal 3-1 på Emirates i august. En seier som kom etter to strake tap.

– Guttene gjorde oss stolte den kvelden, og fikk fart på sesongen for oss. Klarer vi å spille med samme intensitet og samme frihet på mandag, kan vi ikke gjøre så mye feil.

Del

Liverpool U23

26.10.2017 14:52

– Mentalt sterkere av skaden

Etter 28 mål sist sesong og sju så langt i denne, håper Harry Wilson han snart får sjansen på førstelaget igjen.

23.10.2017 19:26

Vi fulgte kampenSlo United 3-1

Liverpool var det klart beste laget i U23-kampen.

23.10.2017 10:25

Liverpool U23 mot Man Utd

Michael Beale

22.09.2017 10:39

Beale er tilbake på akademiet

Michael Beale har første dag på jobb i dag.

12.09.2017 11:31

Beale tilbake til akademiet

Tidligere U23-trener Michael Beale starter i ny rolle på akademiet.

24.07.2017 20:22

– Alexander-Arnold er en seriøs utfordrer

Den tidligere U23-manageren tror talentet får en håndfull kamper, og mener akademiet hadde mye å feire forrige sesong.

Arsenal

22.10.2017 15:23

Uavgjort på Goodison

20.10.2017 11:54

Klubben ønsker å hjelpe fans med reisen til Arsenal-kampen

Peter Moore opplyser at Liverpool FC er villige til å hjelpe fans slik at de kommer seg hjem fra London den 22. desember.

19.10.2017 15:05

Liverpool Echo:– Det blir ingen kamp julaften

Liverpools bortekamp mot Arsenal kommer til å bli flyttet til fredag 22. desember, melder James Pearce.

Mike Garrity

11.05.2017 17:02

Hattrick av Gomes da U23 vant

Liverpool U23 hadde to tidligere utlånte tilbake på banen.

14.03.2017 15:44

Trent imponerte mot Chelsea U23

U23-manager Mike Garrity hyller Trent Alexander-Arnold for 19-åringens gode innsats i 2-0 seieren over Chelsea i går kveld.

08.02.2017 10:25

– Oppe på et nytt nivå

Fremgangen til Trent Alexander-Arnold var tydelig under U23-lagets snuoperasjon mot Tottenham.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.01.2018 kl 23:18

– Vi trenger ikke vise folk at vi ikke sover

Jürgen Klopp vil ikke forhaste seg med å bruke Coutinho-pengene. Han peker isteden på spillere han mener kan fylle tomrommet.

+
20.01.2018 kl 19:08

Ingen blemmer for topplagene

Målene rant inn for Liverpools konkurrenter lørdag.

+
20.01.2018 kl 17:56

Er det riktig å selge Daniel Sturridge nå?

Liverpool.no-redaksjonen om keepersituasjonen, Daniel Sturridge og laget mot Swansea.

+
20.01.2018 kl 17:03

Slått ut i Anfield-debuten til Tagseth og Gerrard

Steven Gerrards første møte med Anfield som manager endte i tap etter ekstraomganger.

+