– Vi har stor nok tropp, men er kvaliteten god nok hele veien?

Vi sparker i gang den nye sesongen med en ny episode av «Pausepraten - The Kopite Podcasten».

Det er bare noen dager til en ny sesong sparkes i gang. En sesong som for Liverpools del vil handle om å gjenreise seg til gamle høyder, og igjen vise at Jürgen Klopp leder ett av verdens beste fotball-lag. 

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin og Tore Hansen i «Pausepraten - The Kopite Podcasten» for å varme opp til den 60. sesongen med Liverpool i toppdivisjonen.

Manchester City har kjøpt Jack Grealish for 100 millioner pund og alle har handlet mer enn Liverpool, men er det egentlig noen klubber som har forsterket seg mer enn Liverpool i sommer med å få tilbake Jordan Henderson, Joel Matip, Joe Gomez og Virgil van Dijk, i tillegg Ibrahima Konaté? 

Vi snakker om overgangsvinduet så langt, og videre forventninger, om det kommende generasjonsskifte, om spillerne som har overbevist i preseason, om Konaté og skal vi endelig få se Naby Keita, Takumi Minamino og Oxlade-Chamberlain på det beste også i sesongen? Og hvor nær er Harvey Elliott en startplass egentlig? Og hvilke grunner er det til optimisme og pessimisme foran denne sesongen. Det er mye å snakke om når vi sparker i gang sesongen 2021/22 i vår fjerde podcast-sesong. 

Listen on Apple Podcasts