– Arsenal er spennende, men Liverpool har det lille ekstra og matchvinnere i alle ledd

Om matchvinnere, mentale monstre og en gammel plageånd i «Pausepraten - The Kopite Podcasten» denne uken.

Lørdag 15. januar var Liverpool 14 poeng bak Manchester City, men med to kamper til gode på de lyseblå. Torsdag 17. mars er avstanden ett poeng, og med like mange kamper spilt. Det er ni kamper igjen av Premier League-sesongen, og Liverpool jakter skatter på alle arenaer.

I «Pausepraten – The Kopite Podcasten» har Arve Vassbotten med seg Mari Lunde og Torbjørn Flatin.

Dette er temaene:

(Tidskoden kan avvike noe på grunn av reklame)

00:37: Ni strake seiere i Premier League og 2–0 borte mot et Arsenal i toppform. Vi oppsummerer kampen på Emirates.

07:25: Det er noe som heter at med et godt angrep vinner du kamper, men med et godt forsvar vinner du titler. Liverpool har sluppet inn to mål på ni kamper, og mangler ikke noe offensivt heller.

10:26: De mentale monstrene er tilbake.

11:24: Ett poeng etter City, og med 75-20 i målforskjell mot 68-18. Kan Liverpool holde dette gående i en sykt hektisk og avgjørende april-måned?

13:26: Er Liverpools tropp også den beste i Premier League akkurat nå?

15:44: Kanskje er det Gerrard som kan avgjøre for Liverpool?

15:56: Hvorfor får ikke Mohamed Salah frispark?

21:05: Søndag blir det møte med en av Liverpools gamle plageånder, når Nottingham Forest er motstander i FA-cupen.

29:27: Hvordan skal Klopp disponere mannskapet mot Nottingham Forest?