– Dette er ikke innledningen på en ny sesong av Skam, det må bli startskuddet på noe nytt

Pinlig og flaut, men hva nå?

Liverpool dominerte. Liverpool vant dueller og presset som aldri før denne sesongen. Liverpool vant andreballene. Liverpool spilte ut Real Madrid på Anfield. Liverpool ledet 2–0.Det var en drøm – Nok en magisk European night. Liverpool var tilbake i eliten. I toppen. Sesongen så ut til å kunne reddes.

Men så ble drømmen et mareritt likevel.

Det var en spinnvill fotballkamp, en av de rareste fotballkampene Liverpool-supporteres minne.

Korthuset falt fullstendig sammen, og med det sannsynligvis håpet om en ny vakker vår i Champions League.

Arve Vassbotten har med seg Tore Hansen og Torbjørn Flatin «Pausepraten – The Kopite Podcasten» etter den første åttendedelsfinalen mot Real Madrid, som endte med 5–2-tap.

Dette er temaene:

(Tidskodene kan avvike noe)

01:27: Fra skyhøyt oppe til langt nede. Den største kollapsen på Anfield noen gang? Det pinlig og flaut, og kampen oppsummerer på mange måter denne sesongen. – Dette er ikke innledningen på en ny sesong av skam, det er starskuddet for noe nytt.

9:25: Det er spillere her man må innse at de ikke er med i krigen lenger og som Klopp ikke kan stole på. – Jeg ville ikke hatt med Henderson fra start når neste sesong begynner.

19:46: Er det noen tro på at Liverpool kan servere ett nytt mirakel i Madrid? Har dere noen tro på et nytt Liverpool-mirakel når 2-5 skal snus i Madrid?

22:30: Nå har vi hatt oppturer med kampene mot Everton og Newcastle, og i 20 minutter på tirsdag så det ut som om Liverpool vokste inn i himmelen igjen. Men når man ser måten dette faller sammen på så raskt, mister man også troen på den topp fire kampen vi nå har meldt oss på igjen? Det er i hvert fall noen positive ting å ta med seg.

27:30: Etter mye fram og tilbake, og mye spekulasjoner, gjorde FSGs eier John W. Henry det klart at de ikke selger Liverpool nå. Men uttalelsene bidro ikke til oppklaring og ro.

37:33: Hvor mye må FSG eller nye eiere ut med i sommer for å gjenoppbygge troppen og har vi tro på at det vil skje så mye som vi håper?

45:51: Hvordan skal laget reise seg etter dette, og hvem skal brukes mot Crystal Palace i helga?

Listen on Apple Podcasts