Skal du over på Leicester-kampen?Her kan du bestille DAY2-test

For de som reiser over på Liverpools neste ligakamp gjelder fortsatt regelen om såkalt DAY2-test.

Fra og med klokken 04.00 den 11. februar trenger ikke reisende lenger å ta Day 2-test etter ankomst England så lenge man er fullvaksinert. Med andre ord blir Leicester den siste kampen Day 2-testen må bestilles og legges i Passenger Locator Form før avreise Norge. 

Dette må du huske på

Frem til og med Leicester må alle fylle ut Passenger Locator Form og bestille DAY2-test

Dette gjelder alle reisende fra og med 5 år. Skjemaets kvittering gjelder som et reisedokument. Allerede på avreiseflyplassen må du vise QR-koden fra innreiseskjemaet ditt, så sørg for å ha den tilgjengelig når du sjekker inn. Skjemaet kan tidligst fylles ut 48 timer før ankomst. Fra 11. februar vil innreiseskjemaet blir forenklet og tilpasset de lettelser England gjør i sine innreisebestemmelser fra samme dato.

Frem til og med 10. februar - hvis du er fullvaksinert eller under 18 år:

Er du fullvaksinert med to doser senest 14 dager før avreise og har et gyldig koronasertifikat:
For å kunne fylle ut Passenger Locator Form må du bestille en såkalt Day 2 Lateral Flow Test (antigen-/hurtigtest). Denne testen må tas dag 0, 1 eller 2 (ankomstdagen regnes som dag 0).

Tilbudet fra Covid19 Health Clinics gjelder for LFT (hurtigtest) på Holiday Inn Express Albert Dock på formiddag på kampdagen fra kl. 09.00 til 14.00.
Testen koster £30.

Skulle det spørsmål du trenger svar på kan de kontaktes på følgende nummer:
Sanjeev (+44 7734 936006)
Tunde (+44 7500 474247)

Barn under 18 år er omfattet av de samme innreisekravene som fullvaksinerte, selv om de ikke er vaksinert.
Immunitetsbevis godkjennes ikke i England og alle reisende er underlagt reglene for fullvaksinert eller ikke fullvaksinerte.

Fra og med 11. februar trenger du kun å fylle ut Passenger Locator Form ved innreise England. 

Det finnes også andre steder i Liverpool å ta DAY2-testen

Avtalen om testing er et ansvar mellom den reisende og teststedet. Vi mottar ingen form for økonomisk kompensasjon fra noen av selskapene vi anbefaler.
Vi anbefaler at du skriver ut koronasertifikatet ditt på papir via www.helsenorge.no, så er du sikker på at du har det tilgjengelig på reisen.